на мен ми е интересно как при тази картинка с останалата работеща икономика си правим илюзии, за по-високи заплати и пенсии.................................................. .......................
----------
То това си е страхотен план -плащаш на една маймуна да отвлича вниманието на хората и вече никой не гледа към теб какво вършиш.................................................. ................
----------
за такова изказване трябва да го осъдят на затвор за разпространение на невярна информация . Не е нито съдия нито прокурор за да може да обещае такова нещо
----------
това е така ,без изявен лидер на протестите , е просто скандирания на една шайка хора .................................................. .................................................. ..........................
----------
то хубаво го искат но останалата половина не го искат .................................................. .................................................. ...............................................
----------
ми да , за разлика от други държавито рошав и пиян си е естественото състояние на студента принципно.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................
----------
някой много добре знаят за какво отиват-да си поживеят.................................................. .................................................. .................................................. ...................
----------
това специално за университета е тъпо има си места за протестиране .................................................. .................................................. ...........................................