Да не те хвана грипа?
Изащо ги правиш такива комбинации? Нали знаеш, че едното неутрализира другото!
Да не те хвана грипа?
Изащо ги правиш такива комбинации? Нали знаеш, че едното неутрализира другото!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ти стискам палци искрено Абс...................
====================================
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Absfresh (25-01-2014)
В зала ли ще играете или на открито в снега?
Тъкмо ще те държи в тонус и няма дасе отпуснеш!
Гледай бебчо да не заразиш, че за децата е кофти този грип.....ама пък ще създаде имунитет!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
В зала, представяш ли си навън ? То за баскетбол става дума.
Малкия ме зарази, ама го изкара вече слава богу.
Айде лека от мене.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Тоя пост направо ме изкефи повече от темата ти за търговския план!имам много голям проблем с децата.....много обичам техните майки..![]()
драгата (25-01-2014)
Сега и ей това ако може да ми обясниш, ще е чудесно, че се чудя защо се използват опции, като предимството им е нищожно сравнено с чистият фючърс/спот трейдинг.Опцията е закупена на първия работен ден тази година на 16543 мисля беше текущата цена.
Ако я бях взел с текущ страйк 16500 примерно трябваше да дам ужасно много пари, които няма как да си позволя. Понеже анализа ми дава слизане до 14900 минус сложих страйка на 643 точки по-надолу или на 15900. Практически това са 4% от цената на индекса към момента, което прави влизането в пари много ниско вероятно ( не и по моя анализ, но по анализа за оценка на опции).
Ти си бил убеден, че цената ще започне да спада много.
Но вместо директно да продадеш и сложиш един стоп на 200точки, ти си решил да действаш с опция, която ти коства 1000точки, това правилно ли съм го разбрал ?
За 1000 хвърлени директно, имаш 5 възможности за следващи сделки, от по-висока цена ако не тръгне веднага надолу.
Ето я дневната графика с дейта бокс за 1-ви януари
Т.е. като маржин. На дауто маржина е 500$ за контракт, което е 3%, което пък е 5$ на точка при един контракт.Въпреки всичко дадох 5 цифрена сума за всички опции.
Реално ако пазара слезе да кажем 300 точки само за целия период, нищо няма да спечеля, аз на това му викам отложен старт. Примерно на друга сметка имам по един 5доларов контракт взети опции на цени 15000 и надолу през 50 точки до 14500, те бяха на 3-4% цена (само спред) и с реална нулева стойност като ги взех.
Тези през 50-те точки, значи 10 контракта.
Ако обърна нещата и горе си продал 50контракта на фючърс, в момента щеше да си на 175 000$. А ако падне още 700 точки, т.е. до 15000, ще си удвоил тези 175К.
Дори да си правил добавки на корекциите като тръгна надолу, то щеше да си на поне половината на тези 175К.
Та къде е далаверата с опциите ?
----------
Радвай се, аз съм от над 5 години на пазара и не го разбрах![]()
драгата (25-01-2014)
Престъпление е само ако те хванат
Пък и да няма да я изнасилваш, тя сама си е поискала. А кой нормален ще откаже да помогне на момиче в нужда ? Че това е коравосърдечно да се откаже. А и си има правило да не се отказва на жена такова нещо...![]()