Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да бе да. Аз се обърках и си оправих коментара.сетих се ама късно. Сори.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
туй по италианския модел ба![]()
![]()
сега чакаме туристите да почнат да идат да се снимат с индженерното чудо
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
GGBG (25-01-2014)
имаше нещо подобно, само че главата на стола беше в другата посока... и имаше там някво устройство на устата... и сядаха голички на него стол![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ххахаа, куре пак изпъкваш със изказвания. Аз обаче не мога да схвана замисълът на тази снимка. Някой може ли да ми я обясни? Или просто някаква манекенка си седи върху негърка,а другата се надупила.
Интересно е,ама нещо и аз не му хващам замисъла....................![]()
Определено. новак от къде свали снимката да видим сайта, че вече нещо не вдявам. Все по често ме изумяват тея фотографи със извратените си снимки на манекенки.
Реплика на тоз стол от 70-те
----------
Какъв е смисъла на стола е седнала хай персона, рускиня.
http://www.viewsofia.com/article/206...nie-sled-tova-
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Ти с тея снимкимкъдето ги постваш почваш да ме съмняваш нещо.![]()
Странна работа.