Oleg (23-01-2014)
Абс, в интерес на истината, малко е трудно за нас /жените/ тук!
Аз се регистрирах май месец, и в началото въобще не ми се пишеше, пиша от 3месеца по-сериозно, до преди това имах по 10-20 мнения сигурно!
Пък и жените тук видя как се държат, нали? Е е е?
Пък Комарджито как се опита да ме "хапне", пък после се разбрахме.....но трябва време!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е лесно да се съжителства с вулгарни говеда, но ти Фафленце си пичка и затова кефиш
п.п. И още няколко имаНООООООООО ..... там нямам чувства
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Fafa (23-01-2014)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
https://forum.bg/showthread.php?438-...l=1#post426083
Не бре, ти си, тя се регнала тайно да ме изненада, ама вие сте я налазили няколко човека и като ми каза, вече беше решил, че тука не е за нея.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Аааа, дреме ми на мене. Тя може сама да се оправя.Абс, в интерес на истината, малко е трудно за нас /жените/ тук!
Аз се регистрирах май месец, и в началото въобще не ми се пишеше, пиша от 3месеца по-сериозно, до преди това имах по 10-20 мнения сигурно!
Пък и жените тук видя как се държат, нали? Е е е?
Пък Комарджито как се опита да ме "хапне", пък после се разбрахме.....но трябва време!![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Еииииииhttps://forum.bg/showthread.php?438-...l=1#post426083
Не бре, ти си, тя се регнала тайно да ме изненада, ама вие сте я налазили няколко човека и като ми каза, вече беше решил, че тука не е за нея.Тва няколко човека къде мислехме, че е траверс
Гати резила
А ти я описа като истинско съкровище....стават грешки. Жена която не мога да видя, не мога да уважавам![]()
Absfresh (23-01-2014)