Ок, кой к'вото го влече.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Кльомбе, да не пишеш някоя домашна на щерка ти
на туй ми прилича - на първо четене и аз съм минавала през липидите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ааааа пазете тогава архива добре, че и на мен ще ми потрябва някой ден.................................................. .................................................. .............................
Аз съм личният педагог по всички предмети, есета,пищови, домашни
физика,химия, математика, бг и литература, английски и немски
ай ай.......................
племенницата оня ден идва- студентка е трети курс в техническия университет
обяснявах теория на вероятностите, съпромат
представи си ходила на частни уроци по съпромат ......... думи нямам
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Направо може да се отвори тема, и да се постват линкове, че с времето да не се забравят. На всеки ще се наложи
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Водете си записки,че азе веч почвам да забравям
то не е едно и като почна да обяснявам се чудя кое по-напред
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Кльомбе, аз онзи ден онлайн подсказвах на класно по руски на племеницата
Ясни са ми нещата - отсекъде
Бях й извадила тетрадките си по литература от гимназията
развити теми за Хамлет, Дон Кихот, Под игото и какво ли не
детето си чете на воля от моите теми
----------
Представи си онлайн да загрухтя в движение на немски и да си помислят,че сама си говоря
или на френски ............... и ще стане...тази върви и си говори
Здравейте дами![]()
Какви са тези домашни които пишете ,
оставете децата сами да се справят![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Представи си по съпромат да отидеш на частни уроци...
треба да си изключително ТЪП че да не поемеш материята