да не се водиш пак по платината, а Пабло? как стигна до тоз извод ако смея да попитам? искам да се информирам не че нещо, щото аз се двоумя.
да не се водиш пак по платината, а Пабло? как стигна до тоз извод ако смея да попитам? искам да се информирам не че нещо, щото аз се двоумя.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Тази миграция някакъв нов термин ли е?
Аз пък се надявам просто да има хубави движения. Днес беше ужас, такова стоене на едно място отдавна не бях виждала и отдавна не бях завършвала деня на + 14$ с 1 тон незакрити позиции със супер близки, но невзети лимити. Надявам се, че азиатския пазар тоя път ще е цвете спрямо европейския и американския, който така и не отвори.
Нещо тия европейци напоследък все повече ми заприличват на азиатците по утрепаност на движенията
Пп: Пабло, ще ме накараш най-накрая да отворя графиката на платината. Но ме съмнява да има правило, че трябва да се движат ръка за ръка със златцето.
Последна редакция от Eli2356 : 20-01-2014 на 23:37
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Надявам се скоро да приключи миграцията и повече да нямаме проблеми!
Очаквам във вторник най късно сряда златото да пробие 1270-80...
----------
Да от платината се водя!
До сега тя е била за мене добър индикатор и във около 80% от случаите ми е давала добър сигнал...
Разчитам, че няма да ме подведе и сега!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да ти кажа аз мисля да поизчакам някой ден, щото още не ми се е изяснила картинката напълно. Платината е индикатор но е и друг метал, та не знам какво да кажа.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Е то вчера американците почиваха,но и няма важни новини.Обаче полека лека си пъпли нагоре според дългосрочните ми очаквания ще го дигнат пак към 1320-50 и даже беше дало вход на 1220 по-миналата седмица,ама нямах такова търпение да чакам целия профит,че входа е по седмична и може да минат месец -два докато се дотътри до там.Затова е толкова умрялоТази миграция някакъв нов термин ли е?
Аз пък се надявам просто да има хубави движения. Днес беше ужас, такова стоене на едно място отдавна не бях виждала и отдавна не бях завършвала деня на + 14$ с 1 тон незакрити позиции със супер близки, но невзети лимити. Надявам се, че азиатския пазар тоя път ще е цвете спрямо европейския и американския, който така и не отвори.
Нещо тия европейци напоследък все повече ми заприличват на азиатците по утрепаност на движенията
Пп: Пабло, ще ме накараш най-накрая да отворя графиката на платината. Но ме съмнява да има правило, че трябва да се движат ръка за ръка със златцето.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз все още смятам да купувам от 1248 и гледам, че доста сме се доближили до тази котировка..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
изглежда добре, тъй като 1245 е подкрепа, но това отдръпване от 1255/57 не е много добре но ще видим
Ми не е зле по пързалката общо взетоСега вярно опряхме силна седмична подкрепа та да видим кое накъде оттук натам. По външни признаци обаче ми се струва, че мечият тренд е възобновен с пълна сила с тоя бар на Н4... освен ако не вземе да го покрие следващите 4 часа - и на такива случаи сме били свидетели
което обаче е почти невъзможно в случая
но пък може да върне до към 1240
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-01-2014 на 15:55
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
тва ако затвори дневната така ссме за 1212 ,глава с рамене и чук на дневна ................чувствам се спечелил от нчкаква игра :Д![]()
С тоя сопол, дето го изтрещя днес, ще ставам по нощите да дебна вход......деййй*а и хобито му дейййй![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"