Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз я следя с интерес
L1914, от нас си зависи да я опазим от върлите спамаджии. Радвам се, че най-после се получи нормална тема където да се говори за трейдинг
Сега за трейдинга:
Утре е ден на Мартин Лутър КингЩатите ще почиват и е малко вероятно да има за търгуване нещо, но пък календара за следващите дни е много червен и очаквам повишена волатилност в мейджърите като цяло
Така, че който има някаква работа която да свърши, утре е момента![]()
L1914 (19-01-2014)
Ехх стига, утре тъмън имах повечко свободно време, нищо. нека повичат, тъмън ще се завърнат по-мощно.Щатите ще почиват и е малко вероятно да има за търгуване нещо, но пък календара за следващите дни е много червен и очаквам повишена волатилност в мейджърите като цяло
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То не е гаранция, че няма да има движенияНе веднъж се е случвало при почивен ден, форекса да си направи някое хубаво движения, просто вероятността за такова е по-малка
![]()
А понеже аз утре няма да съм в града и да търгувам, идеално ми съвпада и с щатската почивка![]()
Ето и малко подготовка за утрешният ден как аз я правя
Отварям календара, този :
http://www.************.com/calendar.php
После посочвам на даденото събитие да му видя детайлите, като кога се провежда, колко често и като видя на коя дата е било същото събитие, отивам на графиката и гледам какъв е бил ефекта през даденият ден. В случая утрешният празник през 2013 е бил на 21 януари, отново в понеделник. През 2012година е бил на 16 януари
Ето и каква е била графиката на 21.01.2013 на еврото:
Т.е. циклене в има/няма един 20 пипсов диапазон
А това е за 16.01.2012, което е общо взето същата работа.
Обаче пък през останалата седмица и за двете години, цената прави движения за чудо и приказ
Което пък автоматично означава, че каквито и ангажименти да се имат, трябва да се отложат за друг ден, защото това е време през което трябва да се работи![]()
Забравих да кажа, че колкото повече период назад обхванете, толкова по-достоверна информация ще имате
Аз лично взимам само последните 2 до 3 години, защото преди това(2008-2011) пазара беше в такова състояние, което скоро надали ще видим, а пък още преди това и обемите които се пласираха бяха доста по-ниски. Дори нямаше пет цифри след запетаята.
Та идеята е да се използват последните пазарни данни, защото според мен поне, те имат най-голяма тежест към текущата ситуация.
CVC (20-01-2014)
L1914, Извинявай за въпроса-това канала ТМА ли е?По системата "Победа" ли търгуваш,или просто прилича на нея?
Този канал е +/- 5 пипа от МА. Образува се като на МА добавиш нива +/- 50(при петцифрените котировки) или +/-5 (при 4-цифрените котировки).
Не съм запознат със системата "Победа"
petar (20-01-2014)
Кой ти е провайдера на нинджата за форекс котировки.....?Забравих да кажа, че колкото повече период назад обхванете, толкова по-достоверна информация ще имате
Аз лично взимам само последните 2 до 3 години, защото преди това(2008-2011) пазара беше в такова състояние, което скоро надали ще видим, а пък още преди това и обемите които се пласираха бяха доста по-ниски. Дори нямаше пет цифри след запетаята.
Та идеята е да се използват последните пазарни данни, защото според мен поне, те имат най-голяма тежест към текущата ситуация.