е знам бе базикам се сега се уча още и рискувам по 10% на сделка никакво удвояване не съм си поставил за цел![]()
е знам бе базикам се сега се уча още и рискувам по 10% на сделка никакво удвояване не съм си поставил за цел![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Здравейте.
От няколко дни ме занимава един проблем, искам да помоля за съвет.
Преди седмица картата ми, издадена от българска банка, беше глътната от банкомат,
това ми донесе доста главоболия.
наложи се да звъня (а беше неделя) в банката, за да я блокират.
Съответно да тегля пари в брой , да искам преиздаване и т.н.
дотук как да е, това все пак е бългхарска банка.
Може ли обаче някой да ме посъветва,
как трябва да се постъпи, ако това, не дай си Боже, е картата от Инстата.
Че тази карта даже не иска пин код.
Къде да звъня за блокиране, как да се оправям в такава ситуация?
Мисля, че този проблем (дано да не се случва) касае всички ни,
дано някой да може да даде отговор какво правим в такава ситуация?
И как да си изтеглим парите, ако картата бъде глътната от банкомата, разбира се.
Последна редакция от ivaceda : 18-01-2014 на 09:48
Ето тук мисля , че можеш да намериш отговорите
на въпросите , които имаш
http://www.mastercard.us/support/tra...n-dispute.html
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
ivaceda (18-01-2014)
Не я ползувай за теглене пари в кеш от банкомат. Аз само пазарувам. Там не може да ми я блокира.Може ли обаче някой да ме посъветва,
как тябва да с епостъпи, ако това, недай си Боже, е картата от Инстата.
Че тази карта даже не иска пин код.
Къде да звъня за блокиране, как да се оправям в такава ситуация?
ivaceda (18-01-2014)
При вас има ли проблем с форума ............
...........................![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Не е само при теб !
От няколко дни има такива моменти ..........
Аз бих те посъветвал да не я ползваш по АТМ, аз само плащам на ПОС терминали и пазарувам с нея, че наистина ако някой я "глътне" ще я източат до стотинкаМоже ли обаче някой да ме посъветва,
как трябва да се постъпи, ако това, не дай си Боже, е картата от Инстата.
Че тази карта даже не иска пин код................
......а защо така се получава да ти пуска пари без пин код ....много странно........