в текущата ситуация.....като е тестнало върха на ренджа...поне 3632-3....възможен ли е вход с маркет ордер.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Още след края на малкото червено доджи като видиш зеленият бар, слагаш бай лимит на 3627
Щото ако влезеш над 3630, разстоянието до съпротивата е много малко и се нарушата Р/Р![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Освен да се включа и аз с малко от днес, за разлика от някои колеги обаче аз смятам да си споделям И стоповете:
това е точно стоп от сигнал отговарящ на правилата ми, резултат -20 пипса при 1:2,5 р:р.
Тук записвам една нула, която е реално break even стоп.
Тук резултата е 30 пипса печалба при 1:1,5 фиксиран лимит понеже не бях пред пс-то.
Като цяло доста лош ден, който неочаквано завърши на малка печалба, идните дни когато се случва нещо на пазара ще постна и примери обяснени с механичните правила, които ползвам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не визирах теб макар да стана въпрос някъде, това е най-масовото нещо по форумите, почти всички печелят
Но все пак наистина не съм мяркал твои ударени стопове, възможно е да съм пропуснал, но ако трябва да съм четен съм видял над 10 печеливши сделки, а определено не вярвам в 90%+ успяваемост![]()
L1914 (16-01-2014)
Ми неможем да бъдем сигурни кой колко сделки е на плюс и колко на минус.Не визирах теб макар да стана въпрос някъде, това е най-масовото нещо по форумите, почти всички печелят
Но все пак наистина не съм мяркал твои ударени стопове, възможно е да съм пропуснал, но ако трябва да съм четен съм видял над 10 печеливши сделки, а определено не вярвам в 90%+ успяваемост
Пожелавам ти искрено да достигнеш +90% успеваемотс.![]()
Аз спирам със спама, че ще развалим хубвата тема.
Лека нощ.
Не, можем да бъдем сигурни единствено, че има стопове и също така, че 90% успяваемост при поне 1:1 не може да съществува и не е нужно при положение, че и с 60% може да печаташ с много голяма скорост
Последните мнения нека не бъдат разглеждани като спам, а като призив ако може все пак да споделяме реалната картина със стоповете, защото просто няма кой да се впечатли освен тепърва прохождащите трейдъри...
Аз лично с интерес очаквам следващите ти примери, системата е интересна![]()
То значи е менНе визирах теб макар да стана въпрос някъде, това е най-масовото нещо по форумите, почти всички печелят
Но все пак наистина не съм мяркал твои ударени стопове, възможно е да съм пропуснал, но ако трябва да съм четен съм видял над 10 печеливши сделки, а определено не вярвам в 90%+ успяваемост
А аз се записах също с ударен стоп:
Това на плюс ли ти прилича ?![]()
Мнението ми от 01-13-2014 04:39 PM
Останалите две сделки съм ги пуснал още като ги отварям или малко след това
----------
Това за 90-те, не е вярно че не може. Но и да ти го докажа, пак ще кажеш, че не е така, затова няма смисъл.Не, можем да бъдем сигурни единствено, че има стопове и също така, че 90% успяваемост при поне 1:1 не може да съществува и не е нужно при положение, че и с 60% може да печаташ с много голяма скорост
Последните мнения нека не бъдат разглеждани като спам, а като призив ако може все пак да споделяме реалната картина със стоповете, защото просто няма кой да се впечатли освен тепърва прохождащите трейдъри...
Аз лично с интерес очаквам следващите ти примери, системата е интересна
Относно реалната картина със стоповете, тя е такава каквато предлага системата на търгуване. Ако е заложено да реди множество стопове, тя ще ги реди, ако параметрите й са такива, че да дава много рядко стоп, то така и ще бъде.
А за печатането и с 40% става...и с 30 може, но защо, след като може да е в графата 70-80% ?
Защо трябва да се правят множество загуби, след като могат да се избегнат ?
фицката (16-01-2014), Emil Enchev (17-01-2014), L1914 (17-01-2014), NIQUE (17-01-2014)