данните от 16:00 за Капиталовите потоци наистина вече си бяха доста лоши и това не знам дали няма да ми удари стопа на късото злато
данните от 16:00 за Капиталовите потоци наистина вече си бяха доста лоши и това не знам дали няма да ми удари стопа на късото злато
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
В 15:30 имаше молби за помощи за безработни и индекс на потребителските цени.
В 16 ч имаше TIC Long-Term Purchases, BUT "Data leaked 11 hours earlier than the scheduled release time listed" - малко изиграно вече ще да е било това
Сега в 17 ч пак има новини.....
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ели, ако златото до 40 минути не тръгне на долу мисля да го махам без значение, че съм на хубава загуба..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Аз пуснах сега една малка къса. В календара ми пише, че ще се изказва председателя на фед Бернанке, те не го ли смениха него![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
до края на месеца му е мандата.. не знам дали не е рисковано по време на изказването му да се държат позиции при златото.. аз моите ги държа щот са на загуба и ще рискувам..
Аз се закачих малко над 41, сложих един стоп 45,5 и един лимит 28,5 и предполагам, че ако ми издължи стопа ще го вземем набързо лимита, като се изкаже
----------
Вдигнах стопа и повиших лимита, надявам се по-голямо движение да направи сега![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На м 5 такъв сметкоубиец рисува...................................... ....
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
В момента просто чакат ББ да свърши безкрайното си изказване!!! И после безкрайните Q&A и най-накрая може да се надяваме на някаква реакция.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Сам си решаваш и сам можеш да погледнеш графиката на платината...
Аз лично не бих държал къси при металите /имам малко сребро/.
Горкото златце - такива кански мъки.... не е лесно да е бетонирано на 1241.. 4 часа вече не може да си вземе лимитите ми на 1240
----------
Къде я гледаш тая платина, на Инстата не я виждам.
---------------
Направило ми е впечатление, че ББ спомене ли за кризата, макар и в минало време се оплесква долара - голяма параноя ги гони май с тая криза, да не се върне![]()
![]()