[/COLOR]Фафле няма да те чакам повечезатова ще кажа на другите, че очаквам утре @37+ :good
отбивка през 1.35000 няма ли да има първо
за кафе да се купи примерно на отбивката
късо късо![]()
[/COLOR]Фафле няма да те чакам повечезатова ще кажа на другите, че очаквам утре @37+ :good
отбивка през 1.35000 няма ли да има първо
за кафе да се купи примерно на отбивката
късо късо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аааааааа тез ги биваама що се натискате на комбинация ECN+MT4
Не работи
:-----------------------
ФРИИ Тенкю баба тенкю
-----------------------------------------------
Прасчо знам че комбинация ECN+MT4 не мой да работи ба данакь
Туй дето Фриланцерчето ми го пише ми треба за ручно тургуване![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
на армадата комисиона на лот отваряне и затваряне 2 кинта ли е или 4.....Имат условия близки до Армадата с по-добър спред /среден 0.1 пип, повечето време 0.0/ и фиксирана по-лоша комисионна. Обаче не затварят всяка вечер за 5 мин /гап/, не ограничават броя на баровете на чарта, не измислят всяка неделя дневен бар от 00:00 до 02:00 часа. направих няколко сделки и тях - и те слипват в рамките на пип, понякога и доста по-малко. Явно това е относително.....щото при тези новите е към 7-8....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Армада - евродолар 5.5 долара, долар йена, евро йена 4 долара, паунддолар европаунд 6.5 долара. На новите ако имаш долар акаунт 7 долара за всички двойки, ако имаш евров 6 евро за всички двойки
I trade with an ICMarkets ECN account
JaY_Z (15-01-2014)
Ами това са ордерите купува и продава дето чакат отдолу и отгоре на пазарната цена. Това е линка към броки-то:
http://www.icmarkets.com
СТООЙЙЙ ВОЙСКО !!!!!
Аз нале съм малко бавнозгряващ
на ей тука същото го има на българси руски и прочее езици
http://www.icmarkets.com/
и там пише че имат мт4 мт 5 и така накакъка
Чудно ми е
Сигурно в МТ4 и МТ5 тази опция за дълбочината на пазаря отсъства и я има само на оригиналната им платформа -cTrader
Така ли е или нещо пък я бъркам![]()
Споко ве сакстен, имат един специален модул за търговия с едно докосване - в него има много неща: дълбочина на пазара, отложени поръчки /включително OCO/ ордери и още други неща дето още не съм ги пробвал. Слагаш си го на графиката в МТ4 и си ти човека.
Имат и друг модул дето пак си го слагаш на графиката и няма нужда от на фицката пауъртрейдъра. След малко щи пусна снимки да ги видиш нещата
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
Последна редакция от freelancer : 15-01-2014 на 22:33
Абсата къде е? Че ми трябва и той да каже за късите!.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фриланцер писа:
Споко ве сакстен, имат един специален модул за търговия с едно докосване.......
.................................................. .
Хи -хи -хи , тва много готино, ба
Дет` са вика :
......мама ми купи днес, нова пи--ка ,със каишка
Гледам я с интерес ,ще я пробвам още днес.....
----------
Вафле кви къси бе детко всички сме за нагоре вече........................................