Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
I trade with an ICMarkets ECN account
Еха таз нова тема се развива кът Големия Взрив бря.......Абса,честито за тематане мога да сваря да чета....................
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз пък цял ден стоя в "грешната тема" и по 2 часа чакам някой да ми отговори на постовете..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Честито и от мен с тия обороти на развитие ако продължава трябва да обере призовете за тема на месеца.
Запис със сделчица, пък ще чета после.
http://charts.mql5.com/3/587/ftse100...markets-as.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
фицката (15-01-2014)
Някой има ли идея на мен що не ми чертае такива стрелкички и линийки между входовете и изходите. Кои настройки да оправям
![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Ти това FTSE100 не го оставяш на мира последните дни, добри сделки си направилаЧестито и от мен с тия обороти на развитие ако продължава трябва да обере призовете за тема на месеца.
Запис със сделчица, пък ще чета после.
http://charts.mql5.com/3/587/ftse100...markets-as.png![]()
Novak (15-01-2014)
Как да го оставя тоя рейндж го изчаках и да го пусна кога почна да дава богато.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark