а бе аз лично си обичам държавата и не бих взел 1 милион рушвет който ще донесе щета за 100 милиона на българския народ примерно..
а бе аз лично си обичам държавата и не бих взел 1 милион рушвет който ще донесе щета за 100 милиона на българския народ примерно..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
е да така мисля и аз ама ако сме от другата страна на барикадата дали ще мислиме по същия начин не може да сме сигурни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз лично ако знам, че действието ми (на взимането на рушвета или рекета който правя на бизнеса) ще причини щета на милиони хора и ще ги обрече на мизерия дълги години, поне бих се замислил..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Недей тъй , че всеки в началото тъй викане бих взел 1 милион рушвет![]()
![]()
а до сега никой не го е отказвал
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Но баш 1 милион не съ отказвали![]()
щото често при такива обеми има дребен шрифт
![]()
![]()
Взимашили теб та взимат
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
е ми значи трябва да се появи политик дето няма да му пука от никой, че отказва 1 милион и чак тогаз ще се оправим..
Ако случайно се появи такъв политик смятам ,че останалите ще го прогонят...
То като се появи работодател който дава по високи заплати и веднага идват да му се месят в бизнеса та какво остава за политиката ако си честен има да стоиш в дъното на листата.....