Absa то нейде към 1,3565 ще е КЪРВАВО ,
ако днеска иде до там де!!)
Absa то нейде към 1,3565 ще е КЪРВАВО ,
ако днеска иде до там де!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес нещо много бъгав този форумЗначи при добри данни да чакаме 1,36 днес
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абс, и аз съм фен на тоя сценарии, обаче:
1/ не можа да тества 3712-24;
2/ такова голямо обръщало не мисля, че ще стане без нещо подобно на двоен връх - някъде към 3693 /61.8 проекция на последната вълна/;
3/ ако твоето 1 е С от неправилен флат, спукана им е работата на късите
Въпросът за 100К е къде е the line in the sand?
П.С. А добро утро на всички![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Можеш да си ги обозначиш както искаш. В случая не ползвам вълни за анализ, просто номерацията да нарека движенията някак си.Абс, и аз съм фен на тоя сценарии, обаче:
1/ не можа да тества 3712-24;
2/ такова голямо обръщало не мисля, че ще стане без нещо подобно на двоен връх - някъде към 3693 /61.8 проекция на последната вълна/;
3/ ако твоето 1 е С от неправилен флат, спукана им е работата на късите
Въпросът за 100К е къде е the line in the sand?
П.С. А добро утро на всички
20-30 пипа вътре в движението са нищо при такъв тип анализи. А основно времето го базирам на падежи на емисии и какви ли още не неща, та шанса за грешка е огромен, но пък ако излезе профита също е огромен.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer (14-01-2014)
Аз не оспорвам методите ти - просто се чудя къде е разграничителната линия между двата сценария?Можеш да си ги обозначиш както искаш. В случая не ползвам вълни за анализ, просто номерацията да нарека движенията някак си.
20-30 пипа вътре в движението са нищо при такъв тип анализи. А основно времето го базирам на падежи на емисии и какви ли още не неща, та шанса за грешка е огромен, но пък ако излезе профита също е огромен.![]()
freelancer, а и ти най-добре знаеш при посока как да отиграваш вълни. Изключиш ли половината сценарии, направо по вълни човек може и 1000% на ден да прави.
----------
Примерно сел на 1.3680 (евентуална 2-а 50% по 1м) стоп на 1.37 (началото на евентуална 1-а). Идеална разграничителна граница от 20 пипа.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
freelancer, струва ми се, че обозначените ти 4-та и 5-та са част от обозначената ти 3-та, а не част от целия импулс. В този смисъл в момента тече 4-та на целия спад на този фрейм и можеш съвсем ясно да си сложиш линията в пясъка между ТЛ и края на 1.
Прочетох го два пъти, за видя дали сам си разбирам, но ми се струва ок.![]()
REDA (14-01-2014)
Я го нарисувай върху графиката /може и моята/, че не те разбрах - имаш предвид ендинг в трета ли?freelancer, струва ми се, че обозначените ти 4-та и 5-та са част от обозначената ти 3-та, а не част от целия импулс. В този смисъл в момента тече 4-та на целия спад на този фрейм и можеш съвсем ясно да си сложиш линията в пясъка между ТЛ и края на 1.
Прочетох го два пъти, за видя дали сам си разбирам, но ми се струва ок.
freelancer (14-01-2014)