Аз съм си малко пристрастен към бичия пазар,Но тоя месец съм го отписал да прави/да атакува ново дъно. А за нагоре максимума му е 1280 - облака на ишимоку. Та .... мъглява работа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Емиии ок.след 2:30 часа ще тазберем дали ще се повлияе златото от нивините. Успех на всички. Аз мисля дапусна според вижданията ми. Духна ли супата, здра да е.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Еее аз един път ще се престраша то пък нищо не стана![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Просто малко отлагане във времето. Случват се и такива неща. Има си техническа цел нагоре явно и бърза да я стигне преди по-значителен спад.
Утре има повече и по-важни новини все пак, но и днешната не може да не даде отражение.
Ако си с разумен обем, няма страшно - или теглиш стопа или хеджираш.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Bloody Ivo (13-01-2014)
Може и новината да. Не е повлияла на златото. Има го и този момент. Не го забравяйте, но аз както казах според мен връзката яняма вече.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
http://www.mql5.com/en/charts/129471...ral-markets-as
54 добре държи и мисля, че ще има спускане тука, така че пробвам едно късо с цел 39, вход 52,80, стоп на 57
Имам една къса позиция от вчера. И нещо не ми харесва този сценарии. На дневна оформя нещо като ГР. Но има и стоп за тези работи.
ГР - глава с рамене ли трябва да означава? На мене не ми прилча, но не е изключено давидим покачване при златотоНа дневна оформя нещо като ГР.