ем то до плюс десетина градуса си седи снега... ку има вятър особено... ама става бая мизерно![]()
![]()
и само отдалече прилича на писта
![]()
![]()
![]()
ем то до плюс десетина градуса си седи снега... ку има вятър особено... ама става бая мизерно![]()
![]()
и само отдалече прилича на писта
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да.. и аз съм чувал, че при +10 градуса снега си стои.. даже понякога цели 2-3 минути стои..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Машините за сняг не са ефективни при плюсови температури.
Той и без това снега от тях е един такъв пластмасов някак, пък и в локви да се правиш че ски караш и да си бастиш краката и ските в такова време.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
точно и аз това са опитах да обясня на колегите ама явно ти по-убаво обясняваш Новак.. зимния сезон ще е с лоши резултати.. да не се заблуждаваме
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Отвратително е да се кара на изкуствен сняг, а повечко оръдия мисля, че имаше само Банско, Боровец май имаше 1-2 колкото Ястребец да правят, а Пампорово никакви нямаше, но все пак ми е старо инфото.
А Витоша направо няма смисъл да я споменавам с тия скандали там от години не става за каране- да си платиш карта и ти работят само бейби влековете си е пълно безумие.Пък по Лалето що камъняк има там ако не много снега няма оправия, на Боровец Маркуджиците с тия ниските иглолистните и те с малко сняг за нищо не стават.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
карането не е толкоз важно... важното е да има повод да се продадат картите за писти и лифтове![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най добре е да питаме Ели нали тя работи като администратор на Боровец
Аз вчера гледах, че по върховете се белее и реших, че има естествен сняг което ме кара да си мисля, че температурите не са толкова високи в планината.
Гледах от далече разбира се може и да греша![]()
съмнява ме в планините да има естествен сняг.. тя колежката Ели не влиза по тези теми и няма как да разберем..
абе както и да е зимата съм съгласен да няма сняг ама представете си лятото да е студено това вече ще е кофти