Имаме сделкаПосле да не се изметнеш, че не ги искаш парите и ти било неудобно да ги вземеш
БЛАГОДАРЯ ЗА РАЗЯСНЕНИЕТО на теб и на колегата Jawor![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (11-01-2014)
Бе нещо явно на мен не ми стана ясно. Мислех, че един лот от 100 унции ще е 125000 долара. Съответно 1 унция(0,01 лот) е 1250 долара, което изисква маржин също 1250 долара и печалба/загуба съответстват 1:1 с изменението на курса. Абе все едно реално си го купуваш златото. И се чудих при това положение кой би го търгувал въобще, освен ако не иска да си купи злато за синджирче за тоалетнатаАбе ще пусна едно микринко да видя какво ще покаже, когато излезе някакъв сигнал
.................................................. .......
Пу да са таковам в калинката, то отдолу на таблицата за търговия си пише маржин 1:100, ма кой да чете дребния шрифт, за туй ще ям дръвето някога![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
Най-лесния вариант за такива неща е да пуснеш демо и купуваш 0,01 и гледаш какъв маржин ти иска.Бе нещо явно на мен не ми стана ясно. Мислех, че един лот от 100 унции ще е 125000 долара. Съответно 1 унция(0,01 лот) е 1250 долара, което изисква маржин също 1250 долара и печалба/загуба съответстват 1:1 с изменението на курса. Абе все едно реално си го купуваш златото. И се чудих при това положение кой би го търгувал въобще, освен ако не иска да си купи злато за синджирче за тоалетнатаАбе ще пусна едно микринко да видя какво ще покаже, когато излезе някакъв сигнал
.................................................. .......
Пу да са таковам в калинката, то отдолу на таблицата за търговия си пише маржин 1:100, ма кой да чете дребния шрифт, за туй ще ям дръвето някога![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (11-01-2014)
Ааа, няма да се правя на скромна тоя път като други пъти, когато са ми давали награди и от много чудене накрая си оставам без награда.Остава само да спечелиш 100$ - само от първите спечелени ще черпаваш, споко
![]()
Горе-долу златото е като всички останали инструменти само дето минималния маржин и печалби/загуби са по-големи.И движенията са доста благодатни, в смисъл с големи амплитуди.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
D-12 (11-01-2014)
Не съм търгувала злато от сума ти време, Ели.Ааа, няма да се правя на скромна тоя път като други пъти, когато са ми давали награди и от много чудене накрая си оставам без награда.Остава само да спечелиш 100$ - само от първите спечелени ще черпаваш, споко
![]()
Горе-долу златото е като всички останали инструменти само дето минималния маржин и печалби/загуби са по-големи.И движенията са доста благодатни, в смисъл с големи амплитуди.
Тин ще ме накараш пак да започна.
Колко е марджинът за 0.01 лот при инстата?
От гореизложения разговор, в който и моя въпрос беше същия, излезе че 0,01 лот ти коства 1:100 от текущата цена, т.е. в случая 12,5 гущера
А аз отивам да режа мезе, че имам много хубаво вино и 3-часов фантастичен филм...само дето ще трябва да чета субките на дечко...докато го приспя![]()
Винаги си добре дошла!
Тоя въпрос се задава тук 3-ти път в последните 2 дни и втори път днесНо пак ще отговорим - маржинът е котировката в момента:100 при ливъридж 1:100, т.е. ако курсът е 1250$ за тройунция маржина ще е 12,50$ за 0,01 лот. Печалбата/загубата е 1$ при промяна на курса с 1$.
Спредът при Инста е 0,60$.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ами глупаво е, сори.Винаги си добре дошла!
Тоя въпрос се задава тук 3-ти път в последните 2 дни и втори път днесНо пак ще отговорим - маржинът е котировката в момента:100 при ливъридж 1:100, т.е. ако курсът е 1250$ за тройунция маржина ще е 12,50$ за 0,01 лот. Печалбата/загубата е 1$ при промяна на курса с 1$.
Спредът при Инста е 0,60$.
Аз не съм чела нищо днес, щото не бях на компютър.
Обаче като взе да обясняваш колко се печели...
Благодаря ти, че отдели от времето си да обясниш за N-ти път на неразбралите
Сега си направих копи-пейст на обяснението и ще се пробвам на златцето.
Никога не съм го търгувала на платформата на инстата...
Пробвай. Както и на среброто доста добре се зкарва. Макар, че среброто е доста манипулирана единица в сравнение със златото.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,