Най-лесно е с whois
напиши го в гугъл, пишеш адреса, връща ти ип-то
Но сървара за търговия няма общо със сайта. По-скоро го виж в платформа или договор ако имаш.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
30лв на месец за нет с оптика до пс-то, остава и да не е силен
Но има какво да се желае, забелязвам забиване за кратки моменти, което никак не ми харесва
CQG-то доста често понякога дисканектва, но не знам от мен ли е или някъде по трасето се губи сигнала, че минава през много хъбове.
Ами като цяло е прецакана работа,вчера теглих с 3 мб,а понякога бавно зареждаама съм на договорче ,на което си взех телевизор без пари така ,че съм доволен ...дразни ме ,че е непостоянен просто
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Що като пинг-на с адреса ми дава request timed out, а като пинг-на с ИП-то ми дава , че не може да намери такъв адрес![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Това имах предвид като написах, че не дава връзка. Явно е от защитата, файруол и сродни. Ако ти не си изключиш файруола, към твоя пс, също ще е така
----------
Много малко
Аз от торентите като тегля, ако е нов филм, вдига до 8-10 и си я държи таз скорост![]()
и аз плщам толкова ама съм на Мтел, и при мене забива CQG-to по 1-2 пъти на ден,ама не е фатално засега...30лв на месец за нет с оптика до пс-то, остава и да не е силен
Но има какво да се желае, забелязвам забиване за кратки моменти, което никак не ми харесва
CQG-то доста често понякога дисканектва, но не знам от мен ли е или някъде по трасето се губи сигнала, че минава през много хъбове.
Явно е, че си "мият" ръцете с каквото им падне - първо бяха новини, после нет. А и фицката каза, че ги е шкартирал щото много го слипвали... Както и да е - май намерих по-добри и от тях![]()
I trade with an ICMarkets ECN account
Е при мене е на рутер и всичките компове като се включат става тегаво...
============================================:happy :