Запътило се към съпротивата 1252......................
Запътило се към съпротивата 1252......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
зоната 45-*47 засега издържа и пазара се по-укроти. Има варянт да направи двоен връх тука http://www.mql5.com/en/charts/128007...ral-markets-as
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То в началото като стигне важна съпротива винаги има големи връщания заради многото отложени там в обратната посока, вкл. стопове. И после ако е решило си продължава, то си личи - ако не падне много и трайно, а продължи да се задържа на тия нива, особено в началото на нов времеви период от по-големите, значи има сериозни намерения да продължи.
ПП: Както казах тия дни, май ще излезе така - 1270 като че ли ще му е крайната цел (не за днес де) Но генералния тренд за мен си е надолу все още.
----------
правилно си казал "засега". щото аз имам големи опасения, че ок. 1250 ще му е целта за днес. дано си остнат само опасения, щото не съм пуснала дълги. само петролчето и DJ ме радват засегазоната 45-*47 засега издържа и пазара се по-укроти. Има варянт да направи двоен връх тука http://www.mql5.com/en/charts/128007...ral-markets-as
----------
Поздравления на който се е закачил на йената занадолу![]()
Последна редакция от Eli2356 : 10-01-2014 на 18:19
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Мене ми е мерак да го изтъргувам това движение, ама в петък след 5 гледам да нямам никакви позиции и все пак си е риски това, защото е само предположение, а и има неща които ме карат да мисля, че може да продължи движението нагоре. Все пак ме сърбят ръцете и затова пуснах една къса при среброто с минимален обем, като още съм без стопове и лимити, ще търся нещо сходно като стоп 1254 и лимит 1192 при златото, да видя какво отговаря горе-долу това при среброто![]()
не знам какви сигнали точно гледаш, но според мойте сега като гледам вероятността да тръгне много надолу от ок. 1250-1254 е доста голяма. даже и оттук. другият вариант е 1270 в по-далечен план.... засега мисля да съм на вариант скалпиране където смогна на златото, с къси, понеже от тия нива може и да тръгне надолуМене ми е мерак да го изтъргувам това движение, ама в петък след 5 гледам да нямам никакви позиции и все пак си е риски това, защото е само предположение, а и има неща които ме карат да мисля, че може да продължи движението нагоре. Все пак ме сърбят ръцете и затова пуснах една къса при среброто с минимален обем, като още съм без стопове и лимити, ще търся нещо сходно като стоп 1254 и лимит 1192 при златото, да видя какво отговаря горе-долу това при среброто
била съм свидетел на много силни движения буквално до затварянето на пазара в петък. за съжаление не се случва често.
аз не се опасявам да оставям отворени позиции за следващата седмица, макар че не е желателно
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ти с коя платформа си та ще скалпираш. Мен лично на инстата скалпирането при металите хич не ме кефи това, особено на инстата.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Това, което гледам, че ако мине 1260 ми отпада мечия сценарии и отива на корекция на двженито на спада над 1300, а на 1254 има съпротива, която я ще я използвам за стоп. Реално погледното днеска бяхме на нива 1233-35 днеска преди новината и 10$, които направи са общо взето нищо на новината за заетите (еврото и паунда си избухнаха). Зоната 45-47 се оказва доста добра съпротива златото и това ми вдъхва надежди за късият сценарии, ако не бяхме петък а вторник примерно директно щях да скоча на къси при златото и щях да чакам голямо изсипване, което чакам от няколко дена, ама събота и неделя я камилата я камиларът, могът да отворят с такъв гап, че да ти прилошее...![]()
То затова не се оставят позиции, ама то всеки го знае освен дългосрочните играчи. Аз и з го чакам тоя мечи тренд и гледам само се мъчи. Имам чувството, че нарочно се прави това от някоя акула.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
И аз брах едни ядове със затварянето на позиции при инста.Хич не ми харесва момента на реакция при волатилен пазар. Иначе и аз както казах зависи от факса които ще ми доидевече съм с къси една с минимално обемче за дългосрочно че петък и другата ще търгувам с лимит
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark