След малко и роднини може да се окажете!![]()
След малко и роднини може да се окажете!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз да мина още 2 нули нагоре на капитала и ще взема да се забъркам в политиката. Ще ги разритам като мръсни кучки всичките дето се пънат. Ама пусто нямам капиталец достатъчно да съм на 100% недосегаем и независим.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Познавах една Анна (именно с 2 н), която учеше във Васил ЛевскиФицо , да те питам нещо по комшийски дорде не си станал ''чист шпаньолец''. От Хасково си и горе-долу си 73-74-75 набор ? !!!! Познаваш ли Анна Петрова ..... 73 набор е и сега е женена за бивш футболист на '' Щутгарт" , когато там играеше Балъков . После дойде да играе в Черноморец , понеже и Балъка дойде треньор там . И за още един пич ще питам - Христо Милев - Ицо ........ 75 година . Слабо , високо момче , рус , леко флегматично , ама голям пич .......................сега напоследък се изявява в политиката къмто Миглена Кунева . Не че е нещо важно , ама е кеф ,ако общувайки форумно се окаже че имаме познати (общи)Не съм я виждал 20 години, така че незнам дали говорим за едно и също момиче
А този Христо Милевпозната фамилия...има ли сестра по-голяма
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тва като искренно и лично заприлича!!!Фицо , да те питам нещо по комшийски дорде не си станал ''чист шпаньолец''. От Хасково си и горе-долу си 73-74-75 набор ? !!!! Познаваш ли Анна Петрова ..... 73 набор е и сега е женена за бивш футболист на '' Щутгарт" , когато там играеше Балъков . После дойде да играе в Черноморец , понеже и Балъка дойде треньор там . И за още един пич ще питам - Христо Милев - Ицо ........ 75 година . Слабо , високо момче , рус , леко флегматично , ама голям пич .......................сега напоследък се изявява в политиката къмто Миглена Кунева . Не че е нещо важно , ама е кеф ,ако общувайки форумно се окаже че имаме познати (общи)
РЕДА познава съученици на ФИЦО, но не
го разпитва за тях щото е деградирал до ПРАСИ!!!![]()
Баааааа, голяма дискусия
От дваесе минути не моА ви смогна)
Ма то щото и клипа гледАх)
Абсе, скачай .... С тебе ше сме .... За мен със сигурност
Absfresh (07-01-2014)
ми и аз още две да направя на моя и може двамата заедно да се гмурнем в голямата играче и аз съм им набрал
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Absfresh (07-01-2014)
По територията трудно ще минеш с две нули
от горе щото ще се погрижат да си ги
прехвърлят преждевременно!!!![]()
Ти си егати съдиста
Умрелите пилета си ги набавям от транжорната за пилета, то всъщност не е магазин, но се правят изключения
РЕДА, насилствено причинена смърт, води до умиране на животното![]()
Първото нещо което трябва да направиш преди да се забъркаш е, да пратиш близките си някъде мнооооого далече![]()