Купил съм от 171.05 с таргет 175, стопа ми е на 170.35 ... според мен това е края на корекцията и ще търсим нов връх.
Купил съм от 171.05 с таргет 175, стопа ми е на 170.35 ... според мен това е края на корекцията и ще търсим нов връх.
Пу- пу и тест на върха прекрасно ме устройва
http://charts.mql5.com/3/505/gbpjpy-...markets-as.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Колко време ще я държиш, имаш ли таргет. В много сделки съм определял хубав таргет, а в последствие затварям ръчно и съм съжалявал. Тук идва явно психиката дали ще ти издържи да чакаш, а как определям таргета ... просто от фибоначи по-добро няма.Пу- пу и тест на върха прекрасно ме устройва
http://charts.mql5.com/3/505/gbpjpy-...markets-as.png
Първи таргет 172, там ще затворя горния ордер и ще местя стоповете, другите две в зависимост как се случи около съпротивата, че ако зарейнджи не ми се виси в рейнджа, а има навика да прави гадни рейнджове.
Точно това е причината и да се отказвам от таргета ми, но след дадено време го удря. Просто няма как да знаеш след колко време ще удари таргета, а чакането не ми е от най-любимите неща.
като стигне съпротивата ще си каже на минутките, на си е на дневна трендка, хубаво двойно дънце та си има потенциал добър.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Затворих всичко,утре пак.
L1914 какви са ти мувингите.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (07-01-2014)