Ето ти го, че Жорката е полегнал следобедно сигурно:
http://capitaloneforex.com/news/promotions.php
.................................................. ............................
Ето ти го, че Жорката е полегнал следобедно сигурно:
http://capitaloneforex.com/news/promotions.php
.................................................. ............................
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Absfresh (07-01-2014)
фицката (07-01-2014)
при мене е най-лошото че това ще ми е първия...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Absa, понякога тонът се обостря, прехвърчат искри,
но въпреки всичко този форум е различен.
Била съм и в други форуми.
Не е същото, атмосферата е друга.
Тук не съм само заради бонусите, макар че, какво да си кривя душата, те имат значение.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е знам каквото и да си пишем тука знаеме че няма как да не преведат бонусите ама кажете защо не могат да се регистрират нови хора това ми е съмнително нещо?
Ми не знам и аз.
Дъщеря ми опита да се регистрира, не се получи.
Тя звънна в офиса на инстата в София, там взеха да се чудят.
После я посъветваха да се обърне към админите.
Ама тя се отказа и така и не стана ясно каква е причината.
аз днеска пробвах каквото и име да напиша дава че вече е заето явно верно има грешка дано да я оправят