АБСа,една къса при евро-швейк дали няма да проработи,то вярно че катери яко ама.
АБСа,една къса при евро-швейк дали няма да проработи,то вярно че катери яко ама.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тука къси по принцип не влизам и на 1.30 да качи. ..............................
Изобщо късото ми е забранено.
----------
На 3651 бид съм сложил пак чакаща дълга, ако бие мисля ще даде някой път.
Реално покривам риска на късата и оставам нулев.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Проба, проба......................
Бачо изтрезня ли или йош хърка пияно![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
не , няма повод за притеснение, играта е от утре до петък, малко да качат още 20-30 пипа, голяма работа, но голямото движение ше е следващите дни надолу, аз него чакам, тия дребни корективни не ме вълнуват![]()
какво кафенце бе дизелче,точно хапнах и е време за следобедната ми дрямка![]()
Тая КУРВА Сидеров как си вярва, направо ми иде да го срещна и да го наритам да не може да мърда.
Гледайте и видеото във статията.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
фицката (07-01-2014)