juve, помисли колко може да материализираш от 3 часа четене на темите на Фицката и Олег
и вложиш бонуса от зададените въпроси към тях![]()
juve, помисли колко може да материализираш от 3 часа четене на темите на Фицката и Олег
и вложиш бонуса от зададените въпроси към тях![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Намерих му цаката. То не ти разрешава да влизаш с повече от 0.01 лота. Но ако пускаш и насрещни, става. ТП може да си го поставяш и на 0.2 пипа. До момента имам около 15 скелки затворени. И около 60 цента печалба. Но трябва да станеш пианист с цъкане. За да потдържаш баланс в двете посоки. Щото и платформата веднага ти затваря накой на минус!!Мога да ти докажа математически, че ако влизаш с 10% от сметката при успеваемост 66% примерно ще постигнеш само след 2 месеца много повече отколко с 100% при успеваемост 95%
А след 1 година ще си с много по-голям акаунт и 10% ще ти носят повече отколкото 100% на първоначалния.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде ви идват толкова празни приказки на акъла да приказвате.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата (07-01-2014)
Направо не мога ви разбера, ... що си губите времето с глупости ...Намерих му цаката. То не ти разрешава да влизаш с повече от 0.01 лота. Но ако пускаш и насрещни, става. ТП може да си го поставяш и на 0.2 пипа. До момента имам около 15 скелки затворени. И около 60 цента печалба. Но трябва да станеш пианист с цъкане. За да потдържаш баланс в двете посоки. Щото и платформата веднага ти затваря накой на минус!!![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Има си логери, дори служителя не е нужно да знае, че го има. На края на месеца го викаш предупреждение , ако продължи, следващия глоба по кодекса на труда, на третия пак глоба и последно предупреждение, на 4-ия ако не се е поправил, аут.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Oleg (07-01-2014), Emil Enchev (07-01-2014), драгата (07-01-2014)
juve (07-01-2014)