daniwin, бреййй таз ема89 даде сигнал на Н1 за надолу и му се доверих на демот-то , ако е ползотворна ще имаш бира от мен![]()
daniwin, бреййй таз ема89 даде сигнал на Н1 за надолу и му се доверих на демот-то , ако е ползотворна ще имаш бира от мен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май започна дълбоката корекция.
Ама като знам, че японците няма да работят тази нощ, продължението може да е утре.
И ако наистина е тръгнала, няма да се ограничи в 104.40.
Повечко ще е.
И ще е голямо разкатаване.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Трябва да пробие долната тренд линия на възходящето каналче на 104.10 и тогава може доста да слезе...
Дълбока корекция - да, обръщане на тренда все още не, според мен. Нямам й вяра още на йената за дългосрочни шортове.Поне не и преди 106,15/30. Даже и 111 предположих наскоро. Или поне докато не видя нещо по-убедително за надолу.
![]()
Надолу до 104,40, в по-далечен (в рамките на месеца) и до 103,80 може да стигне.
По-принцип не я търгувам напоследък, но днес се закачих за спада, че си го биваше движението - за няколко минути добре падна, а и се очакваше месечна корекция.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 02-01-2014 на 20:10
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не, и дума не може да става за обръщане на тренда все още, Ели.Дълбока корекция - да, обръщане на тренда все още не, според мен. Нямам й вяра още на йената за дългосрочни шортове.Поне не и преди 106,15/30. Даже и 111 предположих наскоро. Или поне докато не видя нещо по-убедително за надолу.
![]()
Надолу до 104,40, в по-далечен (в рамките на месеца) и до 103,80 може да стигне.
По-принцип не я търгувам напоследък, но днес се закачих за спада, че си го биваше движението - за няколко минути добре падна, а и се очакваше месечна корекция.
По-лесно ще ми бъде да го обясня с вълни,
ама не съм убедена, че има смисъл да говоря за вълни.
Повечето хора не ги разбират и по тази причина рано или късно стават язвителни и/или агресивни.
С две думи, ако е почнала корекцията, която се очаква, тя би трябвало да бъде до нивата 103.80 - 102.50.
Изразено с фибоначи - между 23.6 и 38.2 на покачването от 96.93 на 25.10.
Мисля , че Фибоначи - то е по-редно да се дръпне от 97.60 ..............................
Силни бичи движения (може би интервенции) е имало и в дни, когато в календара пише JPY - Bank Holiday...Май започна дълбоката корекция.
Ама като знам, че японците няма да работят тази нощ, продължението може да е утре.
И ако наистина е тръгнала, няма да се ограничи в 104.40.
Повечко ще е.
И ще е голямо разкатаване.![]()
![]()
Фибоначито от 97.60 вече е изтъргувано от пазара.
Това беше спадът от 103.36 до 101.60
(четвърта вълна на покачването от 97.57 до 105.42) .
Сега е ред на четвърта вълна от по-висок порядък ,
която трябва да коригира покачването от 96.93 до 105.42)
Объркала си , без да искаш ..................... 4 - ти Вълни от различен порядък не биха могли да покачват до едно ниво . А и зависи кой как ги брои. 10 вълновика - 10 броения ..................и накрая може да се окаже , че и 10 -те са Алтернативи ..............
Не, не съм объркала.
Ще ги номерирам, но утре. Вече съм уморена и не ми се занимава.
Като казваш "не биха могли да покачват",
предполагам, че имаш предвид това, че два пъти споменавам покачването до 105.42.
Само че там не покачват четвърти вълни, а пети.
На 105.42 се събират петите вълни от няколко порядъка и голямата трета вълна следва да се приеме за приключена.
А четвъртите вълни коригират със спад, не с покачване.
Утре ще го нарисувам.
Последна редакция от ivaceda : 02-01-2014 на 22:20