златото е паднало с 28% през миналата година... ако някой ми го беше казал, че това ще се случи преди една година, щях да го помисля за луд..
златото е паднало с 28% през миналата година... ако някой ми го беше казал, че това ще се случи преди една година, щях да го помисля за луд..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да вярно златото се представи лошо през 2013 г. Но всички знаем, че промоциите са краткотрайни.../до изчерпване на количествата.
Годината започнахме с бичи гап...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мен лично вече ме е шубе да отварям дълги.. ама знае ли човек.. може би точно това е била и целта на Акулите..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Златото вече не е това което беше ................!
.................................................. ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е то нямаше как да не падне.
ТАкъв шеметен тренд нагоре, все някога трябваше да коригира.
Акулите се напечелиха от надуването на цената му.
Някъде бях прочела, че Сорос съобщил, че си е затворил дългите при златото.
И тогава си помислих, че му е време за корекция.
Сорос си е прочут хитрец.
Затова е толкова богат.
Честита Нова година на всички, с пожелания за много профит.
Сорос излезна в края на миналата година (2012) и каза, че ще купува злато, цената скочи и сле 2-3 дена излезна информация, че си е затворил позициите![]()
типично за Акулите.. в момента в който кажат, че ще купуват нещо, те вече са купили.. пускат "препоръка", чакат последния балък и той да купи (и цената наистина за кратко се качва), и започва разпродаването
Aз също слагам една къса след като ми затвори на плаващ стоп ама влезнах късно на нивото на подкрепата и...
----------
казано иначе дано да не нагриза дрръвото отворих и втора къса имам чувството че се заформи мечи тренд и се надявам да не го изпусна
ГРИЗНАХ ГО
Последна редакция от rolld : 02-01-2014 на 15:55
И аз се намуших с една къса от 1221,да видим дали ще слиза пак надолу.Долара поскъпва трябва да пада златото.
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes