Съгласен съм с тебе по принцип. Аз говорех, че има такива хора, но те са много малко в сравнение с масата от хора. Повечето след като се приберат от работа теглят една дълга на шефа и си сипват една ракия.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Абсолютно, процента на просто оцеляващите е огромен в световен мащаб дори. Иначе идеята ми беше, че трябва да си съсредоточен в това, което правиш за да го правиш добре защото ако си добър и разчиташ само на това ще загубиш от друг с талант, но полагащ повече усилия от теб. А това да мислиш само и единствено за работата понякога е доста трудно - може да имаш проблеми, може да си настинал, може на следващия ден да си купуваш кола и мислите ти да са другаде, може да е петък и вече да планираш уикенда...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Така е, но как се чувстват хората които остават неоценени? Имам в предвид хората които дават от себе си всичко, работата върви, фирмата просперира, но заплатата му не мърда. Ето тези хора след работа теглят по една на шефа.
Има и други фирми, други идеи за развитие и т.н. Иска се инициатива само, на никой без финансов гръб не му е лесно, но да се надяваш да ти вдигнат заплатата ми се струва ненадежден и прекалено пасивен път за растеж....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защо да се надяваш, не трябва ли след като започнеш работа, минеш моментът на обучение и започнеш да показваш резултатида ти увеличат и заплатата? Не ли така редно?
Зависи от предварителната договорка.Всеки начинаещ започва на ученическа заплата като чирак по принцип.![]()
Редно е всички да започват от нулата също, а отделно живота е целия изграден от социални несправедливости, истината е че парите се вадят по 3 начина - от тате, криминално или с инициатива, мисъл и яко работа. Някои хора не се класират в нито една графа разбира се...
Да и след, като премине този период заплатата трябва да скочи.
----------
Така е тези хора ги наричам социални пиявици. За жалост много са. И говорех за тези с мисълта коио си изкарват хляба и яко бачкане.
Защо трябва да скача след като вече си на постоянен договор? Това, което можеш и правиш си има пазарна цена, няма кои да ти вдигне заплатата ей така. А ако смяташ, че е малка то това значи, че на другаде би могъл много лесно да вземеш повече нали?
Аз лично изобщо не вярвам в приказката със стълбичката и повишенията от филмите, особено пък в бг и особено пък на това да чакаш, че да си повишиш стандарта на живот...
Нормално е да се вдигне заплатата,но това не е задължително .Зависи от естеството на работата от работодателя и т.н.
Затова казвам,че трябва предварителна договорка,макар и устна за да има някаква яснота,а не само да се надяваш .