Няма да ще свали под 1100, сюоред мен, но до 1150 може и да се помучи след обед, с тея лужливи корекциики които прави в момента, нищо чудно.
Няма да ще свали под 1100, сюоред мен, но до 1150 може и да се помучи след обед, с тея лужливи корекциики които прави в момента, нищо чудно.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Не знам да ли някой се доверява на чужди анализи, но този ми се вижда доста добър. А и от времето, през което го следя /един месец/ е относително верен
GOLD Elliott Wave Technical Analysis
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (31-12-2013)
Тоя анализ, все едно аз съм го писал хахахахаха. Ако и стане както казах да одари най много до 1150 и после да се изстреля в небесата, ще почна да пиша анализи хахахаха.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Jawor, от много време се чудя откъде да намеря вълнов анализ на златото.Не знам да ли някой се доверява на чужди анализи, но този ми се вижда доста добър. А и от времето, през което го следя /един месец/ е относително верен
Линкът, който си пуснал е нещо много ценно, особено ако вълновикът, както казваш, е добър.
Направих си отметка, да мога да си влизам там често-често.
Много ти благодаря!!!
И спроред мен не става дума да се доверяваш, а да си сверяваш часовника, все пак.![]()
Последна редакция от ivaceda : 31-12-2013 на 12:20
Този сайт е добър. Има интересни хрумвания. Специално за този анализатор, ако го потърсиш по име, ще видиш анализа му в развитие.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
До м.март първо ще имаме 1300 пък после надолу щото сега китайците купуват пък за новата им година ще продават
Доста оптимистичен за цената на златото тоя анализ. Може да почваме със залозите дали ще се сбъднеНе знам да ли някой се доверява на чужди анализи, но този ми се вижда доста добър. А и от времето, през което го следя /един месец/ е относително верен
A new low below 1,180.40 is also possible for this wave count if the triangle is a running triangle, as about 40% of triangles are. - 1180 малко трудно ще пробие, пробие ли го май няма да се задоволи само с 1160. да не говорим, че и 1186 е костелив орех преди това. а и дали ще е "running" триъгълника???
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ми то златото тръгва пак надолу, гледам.
Почти сигурно е, че ще приключи 2013 под 1200.