Е той Дизела нали вече е извън пазара
Така че ----- вече прогнозите му подлежът на ПРОМЯНА)
)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ко стана с Дизела - слухове някакви подочувам, че бил извън пазара... за пореден път. Но пък в случаите, когато е В пазара си го бива.
Мисли ли въобще някой сега в тоя форум за търговия?Има нелоши движения в момента по графиките...
Хайде, пожелавам Лека и спорна последна спамова отсечка за месеца на оставащите.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
За мислене - мислимКо стана с Дизела - слухове някакви подочувам, че бил извън пазара... за пореден път. Но пък в случаите, когато е В пазара си го бива.
Мисли ли въобще някой сега в тоя форум за търговия?Има нелоши движения в момента по графиките...
Хайде, пожелавам Лека и спорна последна спамова отсечка за месеца на оставащите.
За търгуване --- търгуваме
Ама за СПАМ ------ наи ни бива
Особено края на месеца
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Еми всеки си има таргети коити си е наложил за изпълнение. Няма как.
Инче не е задоволителен бил месеца и годината в случая.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
това злато пак ли е под 1200.. вече изобщо не мога да го разбера.. очаквах лек-полек да почне да се отлепя от дъното..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Реално погледнато то си направи корекцията нагоре, стигна съпротивата и пак надолу http://www.mql5.com/en/charts/123627...ral-markets-as
Зависи обаче кое е дъното................. (ах, тия 50 символа
)
за днес може да 1186,68 така като гледам на седмична
----------
Така изглежда - с корекцията. А ето как изглежда на мойта графика Н4Реално погледнато то си направи корекцията нагоре, стигна съпротивата и пак надолу http://www.mql5.com/en/charts/123627...ral-markets-as
Не знам обаче дали днес ще има добри движения; като за приключване на годината може и да има де? Обаче не съм убедена накъде ще са, може и нагоре.
Пп: Аз малко съм запразнила, тъй че не ме слушайте много![]()
Днес няма да го търгувам май.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Днес е тегаво. На седмична ми се вижда като прелюдия за по сериозен пробив към 1100 и надолу, но не е лошо да има една по сериозна корекция преди товаза днес може да 1186,68 така като гледам на седмична
Това злато ще падне поне до 1100.
Там е 50% фибо от цялото му грандиозно покачване.
Няма да спре падането си на едно такова никакво место, според мен.