Годината на коня ..........![]()
![]()
шъ има големи обрати , тъй били отговорите у боба дет хвъгаха у телевизора
![]()
Годината на коня ..........![]()
![]()
шъ има големи обрати , тъй били отговорите у боба дет хвъгаха у телевизора
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
колко првите средно на месец от коментари. все се чудя дали няма админа дами кръцне нещо акаунта че пиша мног коментари.
Иначе не съм стигнал даже и 350 както Ювето ама ми е интересно, да знам.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Виждал съм ора да правят между 100 и 1000![]()
тъй че твой си избора , а вече дали си бил лош и са те резнали ... друг въпрос е
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Еми кура има по над 500 на месец и не са го кръцнали още, има 6.5к за 12 месеца![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига сте ги смятали на глас ,че да не ви оБАНанят![]()
![]()
че барабар и мен .....
![]()
а аз се притеснявам със мойте 350. мен рекорда ми за един ден е 80 долара. ама то щото жената ме остави малко да мога да си полафя на спокойствие тука. иначе като заседна пред Ipad-a бавна работа да цъкаш с една ръка.
Сядаш на компа и за 3 часа ги правиш 60 долара и ставаш, аз така ще правя от другия месец![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
опеределено си голем човек ей. Ама искам да те питам нещо. колко от тея коментари дет ги цъкаш тука ти режат в месеца?
интересно ми е и колко ти е рекорда от коментари ако нее тайна де?
kypa (30-12-2013)
kypa, ти така ли правиш. с едната ръка играеш канадаска, с другата си играеш на ....