охоооооооо... нов член на форумЪТ![]()
![]()
и то червен
![]()
![]()
Редроуз, ха добре дошъл
![]()
охоооооооо... нов член на форумЪТ![]()
![]()
и то червен
![]()
![]()
Редроуз, ха добре дошъл
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa, разпиши се малко , имам таргет ! а ти си единствения който може да ми помогне тази вечер![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е как само аз![]()
![]()
гледай кви са приказливи всички днеска
![]()
![]()
даже и утре вероятно шъ е тъй
![]()
![]()
![]()
Единствения който може ти помогне ли![]()
![]()
![]()
А добре дошъл на новия/новата
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
и аз това се чудя , да ти искат разрешително за товаТо следващото е да поискаш да купиш базука и да ти искат разрешително
.................................................. ........
----------
аз моят таргет може да се каже че го направих.................................................. .................................................. .................................................. .........................
Barabata, твойта помощ също няма да откажа, както и на всеки който иска да ми помогневсе пак човека ще си помогне и на себе си
Не стига че веч имаш базука отпред и минохвъргачка отзад![]()
![]()
колко още ....
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
ку съ случи да нема с кого да си лафиш - у на Жорката темата пиши![]()
![]()
![]()
тамън некой ку реши да гледа картинки да има ко да гледа
![]()
![]()
![]()