Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Buahahahahahа и аз често имам такъв проблем ....дори наскоро го дискутирах с приятел и той ме посъветва да си купя химическа тоалетна, която да държа до леглото си
той така направил
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Намерих сили
Абе гледам тука термометъра, вчера максимална на обяд 14 градуса. Пролетта май идва по-рано тази година. Добре, че е яко мъгла на пистите , та да запази заготовката ит изкуствен сняг, иначе ски, февруари като гледам щеше да има.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (30-12-2013)
КинО (30-12-2013)
GGBG (30-12-2013)
Тепърва ще пада снежеца. Който кара ски да си ги лакира и намаже със сапун да се лъзгат по добре. Аз лично предпочитам зимата с луканка и вино, бира, ракия, все домашни напитки.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,