Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
важното е кът застане на прозорчето да мож да го уцелиш с пушка![]()
![]()
от коят страна иска от нея да е ... само да съ види убаво прозореца е важно
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
kypa, абе по-добре да е навън да няма никаква преграда за по успешен изстрел...
Нещо сте се размечтали гледам. Политик в затвора. Хехе................................................... ..
Всеки трети българин е бил на повече места от мен!
Сидеров спестявал от депутатската си заплата за пътешествието до Куба
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Има българи който не знаят какво е торта или шоколад бе , те тея са много нагли щом тъкиз сравнения правят![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Горкия,само на депутатска заплата кара,а паричките от разни комисии,субсидийката на партията и други и други....
Да помогнем на Стефани-https://www.facebook.com/pages/%D0%9...page_new_likes
щом г-н Волен Сидеров казва, че само с лични средства обикаля по курортите по света и у нас, аз му вярвам.. с АТАКА напред!
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
И аз му завиждам.Всеки трети българин е бил на повече места от мен!
Сидеров спестявал от депутатската си заплата за пътешествието до Куба
Много бих желал да направя обиколка на карибския басейн...
Куба, Ямайка и да ловя мерлин /това е риба/ от собствената си яхта....
п.п. Но това се случва само в мечтите ми.