Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
За останалите са лесни пари А лесни пари от където дошли там отишли.
Тази поговорка важи аки си спечелил парите от лотарията или покер машинки. В днешно време и ралният живот. Лесните пари направени чрез измама водят до направата на още повече пари. Виждаме го всеки ден в ежедневието и по новините най малко.
.................................................. ...................................
Не знам ама каква по голяма лотария от товапредварително да ти кажат че ще идва демокрацията и да ти кажат отвори си фирма ще ти дадеме консигнация от държ предприятие ,без пари ще ти я дадем , и парички в долари ще ти дадем в заем,а като дойде Жан Виденов пак предварително ще ти кажем кога доларчетата да направиш левчета и кога левчетата доларчета и с разликата да си платиш заема
Каквото остане твое си е от тебе се иска само да слушкаш и да папкаш![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
jivko78 (29-12-2013), Emil Enchev (29-12-2013)
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Туй вече е мъжка приказка.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................
............................................... Аре, чао от мен за сега ...
айде чао, лек ден.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................