Не обичам Кола, много рядко се случва да отпия 50мл. Едно време имахме роднина в който работеше в завода и носеха на нашите с касите в бутилчици като тази! Може би от тогава нещо ...съм пренаситена!
Не обичам Кола, много рядко се случва да отпия 50мл. Едно време имахме роднина в който работеше в завода и носеха на нашите с касите в бутилчици като тази! Може би от тогава нещо ...съм пренаситена!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
да ти кажа колкото по-малко кола, толкова по-добре, доста си е вредна
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колата е една от малкото газирани напитки, която няма чак толкова отрови. Да не би да си мислите, че безалкохолна напитка за 50-60 стотинки има нещо в нея. То в натуралният сок не се знае какво има та камо ли в тях. Аз лично почнах да пия предимно минерална вода.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
няколко хиляди химикала имало у водичката дет е у пластмасови бутилки![]()
![]()
туй даже наскоро някой у форумЪТ го спомена
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Кола![]()
![]()
най-обичам с лед
даж сега зимно време доста върви
![]()
![]()
вчера поне над литър съм изцоцъл
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Море, имаше си е бол. Живеех тогава на село. И играехме като деца на мегдана. Чакахме да видим какъв камион ще дойде със стока. Веднага скачахме да помагаме да се разтовари. Накрая, или ще ни дадат една каса да си поделим и изпием. Или, ако бяха дини, пъпеши, или квото и да е, на всяко дете по една брйка. Те намираха начин как да го осчетоводят като фира. Та от там съм запомнил колата.
аз па най- я обичам с водкаКола най-обичам с лед![]()
![]()
![]()
може и без кола даже
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Barabata (29-12-2013)
В България имало петима милиардери и 10 хил. милионери
Проучване на "Мерил Линч" изненадващо показва, че трите региона с най-голяма концентрация на милионери са Латинска Америка, Близкия изток и Източна Европа.
http://www.vesti.bg/novini/prouchvan...evropa-1265634
Е, па кво мрънкаме само. Верно, сега става диференциацията, между бедни и богати. Но ако се направи и статистика на тези с по 900-600-300-100000 лв, може да излязат и вад 100000 семейства.
Това си е един достатъчно голям град.
![]()
Предпочитам с портокалов сок![]()
![]()
все пак за здравето трябва да се мисли по практично
![]()
![]()
![]()
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Вчера и аз го прочетох тука туй,ама кът са замислиш,ми че то в менделеевата таблица са към стотина елемента,как ги докараха толкоз хиляди в едно шише ба...................![]()