Яд го е Путин. И самите руснаци, поне по-интелигентните от тях желаят една европейска Русия, с ронече свобода. Без диктатори.
Яд го е Путин. И самите руснаци, поне по-интелигентните от тях желаят една европейска Русия, с ронече свобода. Без диктатори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много са си добре те, аз не разбирам какво се напъват да стават Европейци.
Само ще ип промиват мозъците с тая ценностна система и висок морал с който се хвалят големите от ЕС.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Новый ректор Российской экономической школы: «Вторую волну кризиса Россия пройдет легче, чем другие»
http://www.kp.ru/daily/26175.5/3063947/?cp=0#comment
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Георги аз несъм от Руската школа и малко ми е трудно да си преведа.Новый ректор Российской экономической школы: «Вторую волну кризиса Россия пройдет легче, чем другие»
http://www.kp.ru/daily/26175.5/3063947/?cp=0#comment
Я кажи с две приказки за какво става на въпрос.
Мони ги полива с ладка вода. Бил постигнал много в България. Ръст в инвестициите в инфраструктурни проекти, стабилизиране на бюджета. И висока оценка за руската икономическа школа.
Дано поне рашъните го оценят!!! Да не му бият шута като нас.
!![]()
Кой този Мони, че нещо не мога да се сетя?
ссссссссссссссссссссссссс ссссссссссссссссссссс
За симеончо. ли говориш бре?
Ми за стабилизиране несъм го осетил освен че викаше да стагаме коланите както бате боко,
Не съм усетил нощо повече. Дет викаш прах в очите.
Па се е уредил чиляка. Кат не го искаме ние. Американците си имат светила, с лопата да ринеш. Та сега ще дава акъл на рашъните.
Ще прескача май от сергия на сергия.
Кат го усетят кви ги плещи и теще му бият шута.