България нали била държавата с най-много празници .... хаха
България нали била държавата с най-много празници .... хаха
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тогава не се брои в контекста на дискусията понеже трябва да приемем, че системата се спазва почти перфектно. За да очакваш някакво постоянство трябва да има някаква константа в цялата работа и тази константа можем да бъдем единствени ние, по-точно действията ни да са абсолютно едни и същи спрямо пазара.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами вероятността да се получат 2 седмици на загуба при много сделки на М15 или М5 за в бъдеще е минимална,ако на бактест 5-6 години назад не се е получавал подобен спад.Но ако са малко сделките и входовете са по Н1 нагоре няма гаранции,че може да се получи кофти период,дори и 10 години назад да е добре бактеста.Не винаги е точно така защото от две лоши седмици може да ти пострада повече акаунта търгувайки на 15мин отколкото на 1час. Но като цяло може и да се обобщи така - колкото повече сделки, толкова по-плавно стават нещата за Х период от време. Търсейки максимално бързия начин за плавно нарастване на акаунта аз примерно стигнах до 15миин фрейм, всички по-нататъчни опити да забързам още нещата водят до по-голям риск и дори спад в резултата без значение от подхода - повече валути, повече време пред екрана и т.н.
Правилно константата сме ние. Според мен Всеки трябва да следва своята иделология и стратегия, но пък тя трябва и да се изменя във времето. защото рано или късно тя вече не е печеливша и трябва да се адаптира.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Ами да кажем бих се съгласил с това твърдение...някой казваше защо не се търгували дневна и седмична - просто защото няма как да направиш бактест а теста наживо би струвал поне годинаАми вероятността да се получат 2 седмици на загуба при много сделки на М15 или М5 за в бъдеще е минимална,ако на бактест 5-6 години назад не се е получавал подобен спад.Но ако са малко сделките и входовете са по Н1 нагоре няма гаранции,че може да се получи кофти период,дори и 0 години назад да е добре бактеста.
----------
Желязна логика нали?
Това също е напълно сигурно след като печеливша система не струва нищо докато не стане твоя.
Това със сигурност не е така, за част от стратегиите е, но по принцип има безброй системи, за които периода няма абсолютно никакво значение.
емииии ще поживеем, ше видим. ти имаш повече стаж от мене на пазара. може и да не съм прав с това за адаптирането и промените към пазара.
Гледал ли си филмът Банкрут?
гледай го доста е интересен.
Приеми го на доверие и ако го приемеш би трябва да бъдеш наистина щастлив от този фактКогато го разбрах преди време аз бях...
Пусни едно линкче, че не бг ми е трудно![]()
на БГ ти е трудно? ти Къде си в България или?
ссссссссссссссссссссссссс ссссссссссссссссссссссссс сссссссссссс
Това, че съм в бг нищо не значи, всички заглавия и обучаващи материали са ми били на английски. Дори като слушам някое видео свързано с форекс термини на бг се затормозявам леко превеждайки си на английски
Мисълта ми беше, че заглавието на БГ ми непознато, който точно е филма?