Не е баш тъй , може да ги инвестират , а не само да раздават![]()
но нали тъй е по лесно
![]()
Не е баш тъй , може да ги инвестират , а не само да раздават![]()
но нали тъй е по лесно
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Може и с кемпер
http://i.actualno.com/club.bg/files/...b8b57e9f68.jpg
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Barabata (22-12-2013)
и на мен туй ми е идеята - те да дават - а ний да вземаме![]()
![]()
![]()
после... жгу мислим после...
![]()
![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Имотът винаги си е бил добра инвестиция, независимо от годината и унфлацията.
Под наем да го дадеш, несе амортизира. Стига да не е апартамент.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
Аз така с тъмно дърво много ми харесва , много готнино![]()
![]()
искам и аз тъй
![]()
You are no longer allowed to participate in the bonus program as there is cheating activity detected in your accounts
This is 10% luck, 20% skill ,15% concentrated power of will ,5% pleasure and 50% pain.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
имота зависи много от цената в момента и от възможностите за развитие на населеното място![]()
![]()
преди десетина двайсе години хората дет са купували имоти у Детройт вероятно не са отразили втория фактор
![]()
![]()
![]()
Който е бил взел кредит ...![]()
там е най-голямото набутване
![]()
а сега по 1-2 долара ги продават
![]()
Почвам да събирам от форекса.
Мисля, че има шанс още до нова година.
The trend in need is a friend in deed,,,,,,
ем то има и по-евтинджок![]()
![]()
за две-три иляди УЙро примерно
![]()
![]()
ама... вероятно е да не съ харесат много много
![]()
![]()
![]()