седнах преди малко и тая новинка за сащинското БВП....ма абстрахира....забраха ми нулевия стоп на фарфалака.....сеги се почесвам...дърпам сополе....и се чуда дъл да не отпера един късак на ойро/йената....![]()
седнах преди малко и тая новинка за сащинското БВП....ма абстрахира....забраха ми нулевия стоп на фарфалака.....сеги се почесвам...дърпам сополе....и се чуда дъл да не отпера един късак на ойро/йената....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
alf (20-12-2013)
С тва джидипи доларйена трябваше да изкърти тавана досега. Нещо става...
I trade with an ICMarkets ECN account
те и другите валути трябваше да изкъртят пода...ама какво да правим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Машината на времето е направена само за един
п.п. Помня че началото на 2013 беше много силна в йената...всъщност не само началото, но чак до края на лятото беше така и исках да я разгледам отново.
Че щом нещо е ставало толкова много пъти, то вероятно ще продължи да става отново![]()
Аба на някво изтръскване ми прЕлича
Посоката е ясна ... данните я подкрепят ....
Пазаря въри наобратно))
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Леле как ще се накефя сега еврото да изпъне една стотачка нагоре и дизелчето да се провикне от някой гръцки остров.
Те акулите си знаят работата.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ойро/йената има същата активност от както преди няколко години на евро/долар....га хората правеха кинти па я бех пълно ламе.....то нече сега несъм....Машината на времето е направена само за един
п.п. Помня че началото на 2013 беше много силна в йената...всъщност не само началото, но чак до края на лятото беше така и исках да я разгледам отново.
Че щом нещо е ставало толкова много пъти, то вероятно ще продължи да става отново![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....