0.2-0.4 + 0.15 на отваряне и 0.15 на затваряне комисион.
Но спреда понякога се вдига и реалния спред идва малко под 1 пип.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Много шава този паунд днес.2 пъти връща нагоре...163,30 много кораво копеле се оказва
КинО, Къде ти е таргета?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
това 3635 ако бъде сборено мислим че иска 3645-50 да тестува.....
----------
ойро/йената и тя една брутална шишова активност и при нея.....пък какво ми е петъчно......и ми се неработи......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че след малко ще видим 3652, + 1 пип стоп на последната дълга и цел 3650
----------
Прибрах на 3636, малко се преебах, но реших да не ставам лакум.
Чакам горе на 23 фибата за къси или долу на чертата за дълго.
Как сте агънца???
Аре веее....стопа на Дизелаки още ли не сте го взели![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Къде е стопа му,че искам силен долар,той днес се е покрил нещо![]()
Слезе ли до 3623 тоз път няма да е за купуване май, а за продаване.
Как сте агънца???