Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Това какво се произвежда не е от значение, стига да има правила и някой "без джобове" да следи за спазването имфицка, тази не влиза ли в графата диктатури? Имаме две Кореи. Идната произвежда автомобили, компютри, багери, самосвали, трактри, кораби, ...... . Другата произвежда ракети, ядрено оръжие. Работния им ден започва в 06.00, до 15.00. След това ги товарят на автобуси, и ги карат по селата да работят на полето до 20.00 часа. Ти коя избираш?Аз какво предпочитам е без значение за света Жорка, щото моите идеи могат да минат за утопични
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Утопията може да е само една кинтите , друго еврейте не са измислили още като го измислят ще минем на него
Каквото ни сервират това ще яде!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Не е сигурно финикийците дали не са били с еврейско потекло
Дайте ми правото да печатам парите на една държава, след което не ме интересува кой прави законите.
Ротшилд
ей това е истината дайте ми кинтите пък другото ви го давам![]()
Те това е голяма грешка, за която болшенството нехаятКитайците са най-близо до златната среда
![]()
Те и да знаят кой печати кинтите нищо не може да се промени
Няма кой да си даде печатницата еврейте бият през ръцете за такива лоши помисли!
Благодаря на Румито и на Спарта за отзива но ми се струва че тая абревиатура не е АTR,защото тия костенуркени кратуни разправят че дори мувинги не използували щото им замъглявали цената.Убре-дебреСакси толкоз години си на форекс-сергията(още от фрий-зоната) ,пък основни понятия не са ти ясни
. ATR - Average True Range е туй нящо и е един прост осцилатор,май ! От линка ли по долу разбирам,че т.нар. Система-костенурка работи с бърз и бавен ATR (вероятно 2 към 8) , обаче не казва на какъв фрейм....Но сигурно е на дневен
.
Обаче веднага ти споделям,че тая "система" не става за търговия през бъкети - дори и на реален пазар ми се види неприложима,поради факта че "Фактор-време" за продължителност на тренда е безкрайна(неизмерима)велич ина . И няма достоверна методика която предварително да ти каже - почва тренд от днес до Коледа , прави добавки след Петровден и около Димитровден почвай да затваряш лека-полека. Пък за Бъдни вечер си драпай кобура на Карибите щото си голем пич (пардон ...трейдърин....)
...
ПС : Нета е пълен с всекви трейдинг-фантасмагории за "печеливши" системи . И требе да живееш с орлите за да ги изтестваш всичките....
Както и да е идеята не е толкова дали има осцилатор при Костенурките или няма ,а по какъв начин да добавяме към вече печеливша позиция:
През пипсове ли ,през някакъв процент на печалбата нормирана с отворения обем и т н.
Ако някой има идея нека е любезен да сподели.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Мара СаксиБлагодаря на Румито и на Спарта за отзива но ми се струва че тая абревиатура не е АTR,защото тия костенуркени кратуни разправят че дори мувинги не използували щото им замъглявали цената.
Както и да е идеята не е толкова дали има осцилатор при Костенурките или няма ,а по какъв начин да добавяме към вече печеливша позиция:
През пипсове ли ,през някакъв процент на печалбата нормирана с отворения обем и т н.
Ако някой има идея нека е любезен да сподели.Ей ти
![]()
Няма правила без джобове! Навремето Буров, когато организират деветоюнския преврат и казал: "Трябва да се дават пари с шепи! За да могат след туй да се вземат с вагони!"