Баси ........., две платформи гледам и на никоя от двете баровете не са като на твоята .............. Нямам толкова добре изразен ''Пинокио'' .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз имам отворени платформите на Activ Trades, Trade.com и Instaforex.
Никога не знаеш откъде ще изскочи сигналът. Всеки път е различно.
Аз даже не знам коя по кой часови пояс е.
Само знам, че през час имам затворена свещ и гледам какво ми казват.
Другото е да усвоиш езика на свещите.
Това се учи от умните книжки, после се гледа, гледа и пак се гледа,
докато ти се набият в главата, какво се случва в реалността.
Държиш отворени, ако нямаш реална, то демо и гледаш нон стоп.
----------
Аз разбрах, че две ми са малко. Затова си отворих три.
Ако намеря четвърта с друг часовник, и нея ще отворя.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda, само кажи колко показва в момента часовника на активтрадер и колко остава до затварянето но Н4 и ще се ориентираме за часовия пояс
За пореден път се убеждавам, че работа и форекс НЕ вървят ръка за ръка, ще трябва да избирам едното.....
Показва 16 часа и свещта току-що затвори.
.................................................. .................................................. ................
daniwin (13-12-2013)
А има ли такъв индикаторЗащото това много готино да можеш да си гледаш свещи при различни часови зони - ако ли не, как да се ориентирам при кой брокер колко е часа или трябва да се доверя на старата система "проба - грашка" ама много регистрации и сваляния ще има на платформи, трябва да има и по-лесен начин
![]()
Че какво ти пречат многото платформи?А има ли такъв индикаторЗащото това много готино да можеш да си гледаш свещи при различни часови зони - ако ли не, как да се ориентирам при кой брокер колко е часа или трябва да се доверя на старата система "проба - грашка" ама много регистрации и сваляния ще има на платформи, трябва да има и по-лесен начин
Аз имам повече, нацвъкала съм ги на десктопа си гледам където си реша.
А регистрациите според мен не са кой знае какъв труд.
Нали платформите си запаметяват входните данни.
А собствените си данни пазя на скрийншот., ако съм се регистрирала под друго име на демо.
Само паролите - тях си ги пазя на хартиен носител, имам си едно тефтерче и всичко е в него.
infesta (13-12-2013)
ясно в инстата до затваряне на Н4 остават 3 часа и часовника им е 1 час назад от този на инстата
----------
честно казано не съм срещал и идва ли има такъв единственото което ми хрумва е да си сложиш различни часовници на платформата но как само ще знаеш в колко е затворила свещта при даден брокер но няма да я виждаш, затова по добре послушай съвета на ИваА има ли такъв индикаторЗащото това много готино да можеш да си гледаш свещи при различни часови зони - ако ли не, как да се ориентирам при кой брокер колко е часа или трябва да се доверя на старата система "проба - грашка" ама много регистрации и сваляния ще има на платформи, трябва да има и по-лесен начин
Ееее ти си професионалист, а аз все още се уча но ето че току що си уплътних известно време през почивните дни - почвам да свалям платформи докато не уцеля 4 различни часови зониЧе какво ти пречат многото платформи?
Аз имам повече, нацвъкала съм ги на десктопа си гледам където си реша.
А регистрациите според мен не са кой знае какъв труд.
Нали платформите си запаметяват входните данни.
А собствените си данни пазя на скрийншот., ако съм се регистрирала под друго име на демо.
Само паролите - тях си ги пазя на хартиен носител, имам си едно тефтерче и всичко е в него.
Май този лаптоп ще го правя "служебен" и ще взема да го наблъскам с платформи , индикатори и др. той и без това е пълен вече с лекции, теории, картинки и т.н.![]()
infesta, А на инстата при тях часовата зона е същата
И нямаме проблеми .....................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”