I trade with an ICMarkets ECN account
фицката (13-12-2013)
Той дългата я затвори още горе и каза че пуска къса до 1.3690,а после пак на дълги.Взел да му влиза акъл в главата,не само да гледа профит на плюс и после на минус.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още малко,1,3700 и пак нагоре до 1,3740-3750 и после пак надолу.Може и да видим 1,3660 днес.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Виж си настройките за експерти - разрешил ли си ги?
Много е чуствителен тоя клик, аз не го ползвам, че като си шаря по графиката с мишката и току се окажа с някоя позиция дето не съм и имала намерение да влизам, но не съм ползвала този на армада, а на друг брокер дали е същото.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Дамаск. Експертите на Организацията за забрана на химическите оръжия (ОЗХО) са открили нови доказателства за използването на химически оръжия в Сирия, съобщава се на официалната страница на организацията във Facebook. „Генералният директор на ОЗХО изразява дълбоко безпокойство във връзка с факта, че съвместната мисия на ООН и ОЗХО, оглавявана от доктор Оке Селстрьом, е открила нови доказателства за използването на химически оръжие”, казва се в изявлението, циитрано от РИА Новости. „Това засилва необходимостта възможно най-бързо да се отстранят от територията на Сирия цялото химическо оръжие и съответстващите материали. Необходимо е съдействие на всички страни от конфликта, за да може това да се направи възможно най-бързо”, е казал директорът на ОЗХО Амхет Узумджу.
http://www.focus-news.net/news/2013/...-v-siriya.html
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Не знам дали си разглеждал lvoe 1.6.1, също позволява много добри възможности за частично затваряне с местене на таргети и стоп директно от чарта ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Сигурно има и други опции, ама армадата слагат зад кода на графиките си едно арм и оттам прецакват всички външни експерти. Дори профили и темплейти не работят
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров