Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ха де и от кого да разберем дали няма да му хрумне да направи точно така...По моите сметки на 101.18 е 38,2% фибо на корекцията.
Съвпада със средния ББ на дневна графика.
Може би там някъде и очертаващият се клин ще бъде завършен.
Ами то не остана - някакви си 40 пипса. Друг въпрос е за колко време ще ги вземе.
Но това са само предположения предвид развитието на пропадането до тази вечер.
Само да не и хрумне на корекцията да започне пак да прави триъгълник, преди да поеме нагоре, че тогава отиде два месеца...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро!
Събуждам се и какво да видя!
Дали пък няма да се случи баш туй, дето вчера сутринта го рисувах?!
А аз тамън повярвах, че ще се отървем леко и безболезнено от четвъртата вълна .![]()
Последна редакция от ivaceda : 06-12-2013 на 08:29
Добрий день
ivaceda, и какви са ти предвижданията за днес ако може така със цифри да ги дадеш че вълните мен лично ме объркват и гледам картинките ти като индианец пишуща машина![]()
Добро утро, Daniwin.
Ами това, което виждам с просто око е, че през нощта цената е направила свещи, сочещи обръщането на посоката нагоре.
(което съвпада с прогнозата ми от вчера сутринта).
Виждам също, че низходящата тренд линия е била пробита тази сутрин, което потвърждава тръгването нагоре.
Работата е там, че корекциите от такъв тип са много видове и никога не се знае предварително кой точно сценарий ще избере пазарът.
-Сега е възможно да се осъществи едно покачване до около 103 и пак да тръгне надолу към 101.20.
-Възможно е това да е цялата корекция и директно да поеме към 104.
-Възможно е да стигне донякъде и да започне триъгълник.
-Има и една възможност от нивото, на което сме в момента да поеме към 38.2 фибо на корекцията (101.10)
и оттам да тръгне на север за още един импулс. (това може би е най-малко вероятно, но не е напълно изключено)
Така че не знам със сигурност какво ни очаква.
Ще гледам свещите и по тях ще търгувам.
И ще се опитам в движението да броя това, което рисува цената като модели, не знам колко успешно.
////////////////////
А като начало е най-вероятно да се върне за тест на пробива. Там ще видим накъде.![]()
Последна редакция от ivaceda : 06-12-2013 на 09:26
daniwin (06-12-2013)
Добро утро!
Започвам с една лекичка къса от 102.20 .Да видим мечата корекция дали ще продължи![]()
Не, категорично.
Лийдинг диагоналът (начаен) и ендинг диагоналът (краен) са модели,
които се формират при импулс и само при импулс (насочено покачване и спадане на цената),
който импулс формира в състава си 5 вълни (три импулсивни 1-3-5 и две корективи 2-4 ).
Лийдинг диагоналът се проявява като първа вълна, а ендинг диагоналът - като пета.
Ние в момента сме точно в четвърта корективна на покачването от 07.11.2013.
При корекциите не съществуват понятията лийдинг и ендинг диагонал.
infesta (06-12-2013), Bloody Ivo (06-12-2013), juve (06-12-2013)
Ееее само ме режеш напоследък - но това е по-добре отколкото да ме оставиш да си троша главатаНе, категорично.
Лийдинг диагоналът (начаен) и ендинг диагоналът (краен) са модели, които се формират при импулс и само при импулс. (насочено покачване и спадане на цената),
който импулс формира в състава си 5 вълни (три импулсивни 1-3-5 и две корективи 2-4 ).
Ние в момента сме точно в четвърта корективна на покачването от 07.11.2013.
При корекциите не съществуват понятията лийдинг и ендинг диагонал.
----------
Щом сме в коректива от 07.11.2013г. значи се очаква покачване, т.е. посоката ми е горе-долу вярна но с грешния метод
С какви фигури завършват корективите и вълните ?
ivaceda , дали не е възможен и следния сценарий :
1.Покачване до 102.70
2.Мощен спад до 101.10 фибоначи
Според мен днес ще гледам нещо такова, тъй като сега долара ще набере сила и може да покачи, а след това на NFP като нищо може да го свали до нивото на фибоначи
как мислиш ?