фицката (30-11-2013), Emil Enchev (30-11-2013)
Да така е но сега днешно време нищо няма оригинално или да се прави като хората .....................![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Има да, на бомакс мисля че се намираше. Но не стандартната бомакс, а друга и на нея си пише че е със захар. То и по-цената може се ориентираш. Със захар е два пъти по-скъпа
А да има с глюкоза ще е най-добре, ама няма. Че глюкозата още по-скъпа. Два пъти цената на захарта
![]()
Да на Бомакс,но покрай дома я няма само в кауфланд съм я виждал,но е хем далеко хем ги избягвам.Има да, на бомакс мисля че се намираше. Но не стандартната бомакс, а друга и на нея си пише че е със захар. То и по-цената може се ориентираш. Със захар е два пъти по-скъпа
А да има с глюкоза ще е най-добре, ама няма. Че глюкозата още по-скъпа. Два пъти цената на захарта
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Смях се от сърце......вие изтрещяхте с тоя форекс...тотално!
Май и аз отивам нататък....защото ям солети с нутела!
Oleg (30-11-2013)