Бен Стилър е смотаняк![]()
![]()
виж за Натали Портман и Скарлет Йохансонова наистина ме е яд
![]()
![]()
п.п. Исус само наполовина чифут...![]()
нъл непорочно зачатие било
![]()
![]()
Бен Стилър е смотаняк![]()
![]()
виж за Натали Портман и Скарлет Йохансонова наистина ме е яд
![]()
![]()
п.п. Исус само наполовина чифут...![]()
нъл непорочно зачатие било
![]()
![]()
Последна редакция от kypa : 28-11-2013 на 20:35
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Цял си е, ако баща ти е евреин, а майкати не, изобщо не те броят за техен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (28-11-2013)
значи Исус е гоя
-----------------------------------------------------------------------
Един евреин ходил в Рим и му объркали документите
Написали че бил католик
Човека протестирал ,ама няма как католик си остал по документи и това е
Като нямало кво да прави оплакъл се на жена си по телефона а тя му рекла:
-Моше,не ме занимавай с глупости сега съм на фитнес след това съм на фризЬор а довечера имам партия бридж
След това се оплакъл на дъщеря си а тя :
- Татко не ме занимавай с глупости Сега се гримирам и чакам приятеля си ,след това ще ходим на дискотека...
След това се оплакъл на сина си а той :
- Татко не ме занимавай с глупости ,тъкмо сме задушили две щури мацки тука Кво ти пука къф си ,ти поне си женен...
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- Ей ама това евреите наистина били много мръсни-Въздъхнал накрая Моше.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
![]()
![]()
![]()
Събрал се райският съвет да умува как да зачене Дева Мария. Всички давали различни предложения но никое не се приемало. Накрая всички се умълчали и свети Йоан взел думата и рекъл:
- То тука кур си требе...
А Дева Мария се провикнала:
- Златни ти уста, Йоане!
Оттогава и станал свети Йоан Златоуст.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-тъмно е преди да изгрее слънцето.
Какво сте направили тука ааа?
Оспамили женскатй тема.....
Комарджито се появил и пак ви сипал "да хапнете" и хайдееее........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добра вечер на всички![]()
.................................................. ............
Какво сте направили тука ааа?
Оспамили женскатй тема.....
Комарджито се появил и пак ви сипал "да хапнете" и хайдееее........
.................................................. .................................................. ............
Фатичка ти си мойта най любима илюзия
/ Fata Morgana/ ит.![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване