Не знам как да качвам картинки ................ето линк от страницата в инвестора ................най отдолу са му нещата ............Маранди го прескачайhttp://www.investor.bg/forum/showthr...t=12290&page=2
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да
Обаче сега потърсих там мнения и се сетих, че бяха изтрити много такива. Беше станала голяма гюрултияИ модитата тръгнаха да трият мнения наред. А бе грозна картинка си стана.
Имаше един соколов, тоз голем идиотин, зарад него баннаха Фицкаха
Аз не знам как РЕДА не го отнесе същоИли пък го е отнесъл, но съм забравил
![]()
Абе, лайткойна полуде. Вече троши 38 евро за монетка. Почвам да си мисля да затворя на 100 ако днес качи панически дотам. То практически на 35 и 36 евро мина повече обем, отколкото има до 100
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тоз дето говориш в инвестора......ника му татарицата ли беше какво беше.....в йените шляпаше като луд.....накрая тръгна да добавя в некакъв малък диапазон и отнесе плувката.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
що не празнувате деня на благодарността към акулите
почивка няма ли за вас , празник е![]()
Не мога го отвяря, да не е редактирано тука и да не пуска, дай на лична, или десен бутон на самата картинка, опен на картинаката и после тука натискаш иконката картинка, до писмото горе и слагаш линка вътре.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Е ти си беше в правото тогава, но и беше хипер брутален![]()
Мине се не мине време и някой му прещраква в главата разума и започва да се изживява като най-големия![]()
Toз маранди сега е същата работа
http://www.investor.bg/forum/showthr...14247&page=226
Тука се е сдърпал с абса.![]()
Тоз РЕДА го наричаше СОПОЛОВДа
Обаче сега потърсих там мнения и се сетих, че бяха изтрити много такива. Беше станала голяма гюрултияИ модитата тръгнаха да трият мнения наред. А бе грозна картинка си стана.
Имаше един соколов, тоз голем идиотин, зарад него баннаха Фицкаха
Аз не знам как РЕДА не го отнесе същоИли пък го е отнесъл, но съм забравил
и го псуеше кат хамалин!!!
РЕДА не го БАННАХА щото наклепа
ПРАСИТО и то го отнесе!!!
Майтап бре!!!
Макар, че някъде в дъното на тъмната
ПРАСИШКА душа на ФИЦО се таи подобна мисъл,,,,,,,,,
Oleg (28-11-2013)
Ми за тва пишем у форума бе![]()
Утре може и да има нещо интересно, иначе чак другата седмица след сряда пак ще се работи.
Може би още една седмица работа през декември и след това във ваканция до към февруари.