А вие от друг форум ли идвате?
Или сте се разделили ? Защото от време на време пишете за друг форум!
А вие от друг форум ли идвате?
Или сте се разделили ? Защото от време на време пишете за друг форум!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Да , Стамбата ги усещаЧетох те , какво го правиш , ама той май нещо бръмнал ми се вижда с главата .............. Та да ви питам и двамата с Фицката, като каза инвестора................В инвестора , Стамбата е постнал чертежи , мертежи ........ и не му дава никакво качване ...............директно го е свел до 1.18............................. И за мен ще има слизане до там , ама първо ще посети връо - 1.39-1.40 . Та се чуда ....нещо да не бъркаме ................Мойте уважения към всички , ............. ама Стамбата е доста добър в трейда .............. А?е нъли и ние това говорим с Абсата
ход нагоре и после мощно надоле
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Тва щом има денсиш значи тоз Миранди го е казал.
Аз много му се чудих на тоя образ.
Той се подвизаваше в разни теми преди време
и изведнъж взе да се пише на ПРОтрейдър!!!!
Обаче много глупости натвори и голяма излагация
беше поне в началото. Аз имах много добро мнение
за него, че умни работи от него бях чел, но извенъж,,,,,,
Сигур от инвестора взеха да му плащат и ,,,,,
НИКОГА НЕ Е КЪСНО ДА СТАНЕШ ЗА РЕЗИЛ!!!!
п>п>Само при РЕДА ли форума не е наред???????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз имам едни 4-5 години пропуснати в четенето на бгфоруми, та изобщо нямам идея кой е стамбата и маймуна. А Марандито е много бръмнал, но точно такива като него са най-пагубни за новобранките. Добавки, денсене, хиляди пипсове осредняване и накрая ама аз хеджирах, ти що ме слушаш.Четох те , какво го правиш , ама той май нещо бръмнал ми се вижда с главата .............. Та да ви питам и двамата с Фицката, като каза инвестора................В инвестора , Стамбата е постнал чертежи , мертежи ........ и не му дава никакво качване ...............директно го е свел до 1.18............................. И за мен ще има слизане до там , ама първо ще посети връо - 1.39-1.40 . Та се чуда ....нещо да не бъркаме ................Мойте уважения към всички , ............. ама Стамбата е доста добър в трейда .............. А?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Nikky (28-11-2013)
Точно!!!
На анализи почти няма грешка,
но РЕДА няма представа дали е
търговец и колко е успешен.
++++++++++++++++++++++++
Абса като казваме МАМУН
имаме предвид Наивник!!!
Тва МАМУН го измисли РЕДА
заради аватара![]()
Oleg (28-11-2013)