аз съм навит за там стига да има желаещиКолкото повече толкова повече
Добре де как ще се срещнеме като всичките сме от разни градища
Ако предложите за нова година да посрещнеме някъде тето е по тънко и ефтино така да ама само да си приказвама май няма да стане
Тука край Ст Загора има едно хотелче в с Ягода с басейн и гореща минерална вода 32 гр и повече
Цените са народни като по Сл бряг през септември
Ако имате желание за по Нова година, мога да ви пусна линка и да рапортувате дали сте се регистрирали.
Ако има 2- 3 желаещи и аз ще дода...............................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Лелелел супер предложение и аз съм навит на 100%
Да отида да се срещнем с повечето ми колеги !!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро колеги, тук е една малко зимна приказка - направо не ми се излиза като се сетя колкото трябва да се чисти колата
То и аз така си го представям на някой комплекс с мин. води, сауни, джакузита - ний трейдъри ли сме или лукови глави![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
infesta, Колега аз най вече за купона ще отида ако се разберем за някоя среща
Иначе няма да живеем с Орлите![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Добро утро и от мен. Тук няма и следа от сняг все още... нормално за нашите ширини![]()
Не проклинай тъмнината, просто запали свещ.
Верно ли бре, тук е ужас, цяла нощ валя и е натрупало добре, и продължава да вали - много е красиво но да го гледаш от вкъщи
----------
Spekulanta, ем че за купона де - то нали това е идеята да се съберем, видим и поговорим на реал
Смятам че съвсем различно ще е когато познаваш лично човека с който комуникираш във форума !
И тук падна тази нощ първия сняг .....................
Но най добре ще е да падне и това €€€€€€€€€€
Тук още от вчера си имаме сняг - дано ти падне еврото, че аз имам силен долар към йена т.е. в една посока сме но на различни магистрали![]()
Spekulanta (27-11-2013)
Нямам отворена позиция но €€€€€€-то го дебна за къси
Но за сега все още се ослушвам
Колегата saxsten дано даде линк към онзи комплекс около Ст. Загора, не го знам - ходил съм към онзи край само до старозагорските минерални бани и не беше лошо
Стара Загора ми харесва като град, всички улици са прави![]()