Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
anonimen komardjia,
щеше ми се да те питам нещо за демото ...
като човек надраснал народопсихологията ( защо е в кавички)
не мога нещо да си обясня ...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Стига им се кара на хората комарджи, какво ти пука, всеки да пише каквото си иска.начин на мислене ?ми то няма мислене бре, ти начин ще търсиш.
Това е казано от едно лице в рамките на 1 ден, в две различни теми, двата абзаца съм му ги съединил в един пост:
Горе ясно се вижда "народопсихологията"на средностатистическия комарджия, който незнайно защо е решил че е дошло времето да дава съвети по форумите.... еба ти идиота.
Опознаеш ли платформата си готов да печелиш
Пълен Идиот
значи опознаването на пазара, дето ако си тръгнал сам да се учиш ще ти отнеме 2-3 години в това число тренировките и то ако използваш правилна методика, айде дай си поне 6 месеца четене и тренировки пък сложи някой лев щом ти е много важно да се чувстваш в играта, ама тоя след 2 седмици е на пистата с реални пари, ...до следващото зареждане на акаунта
.... ми то това прословуто усещане че си в играта, че ще загубиш повече от това че ще спреш да възприемаш пазара по начина по който си го изучавал е съвсем друга тема - после се чудете върху онази статистика че около 90% в ретейл сегмента са губещи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не е ли хубаво да има все пак и малко повече читава информация тук? Ясно е че повечето си губим свободното време само, но пък малко от малко трябва да се помни какъв е форума все пак...
Oleg (26-11-2013), Nasko (26-11-2013), Emil Enchev (27-11-2013)
но нали преди да отвориш реална сметка трябва да има за какво да се хвнаеш
За палците може да се хванеш по всяко време да ги стискаш,въпроса е дали помага,ама на дали![]()
А,ти кой беше??????А,да сетих се.Ти си оня,дето дращи по различни форуми.И вживявайки се в ролята на врял и кипял,ръси мозък навсякъде.Едно,не мога да разбера,що десетина човека дето дращехте в един друг форум.Се преместихте сичките,вкупом тука.Що не си,направите един си ваш форум,с ваши правила и там да се вживявате в ролята на Богове Идиоти.Скрили сте се зад некакви снимки,а даже и селата от които сте не смеете да си напишете.
Ей галош,на един друг псевдо умник ,преди теб го казах.Мнооооого си смел,зад клавиатурата.
https://forum.bg/showthread.php?947-...B0%D1%80%D0%B0
forex-tr Загуби един бас.Имаме нов-Ако към 31.11.2014г EURO/USD е на нива 1.40 или около това получава шест(6)бутилки Ирландско уиски.
Ако,e минимум с ДЕСЕТ(10) пункта по надолу от 1.40,аз получавам две(2)бутилки Ирландско уиски.Като, едната е за Арбитъра.
Spekulanta (27-11-2013)
Spekulanta (27-11-2013)
А,ти кой беше??????А,да сетих се.Ти си оня,дето дращи по различни форуми.И вживявайки се в ролята на врял и кипял,ръси мозък навсякъде.Едно,не мога да разбера,що десетина човека дето дращехте в един друг форум.Се преместихте сичките,вкупом тука.Що не си,направите един си ваш форум,с ваши правила и там да се вживявате в ролята на Богове Идиоти.Скрили сте се зад некакви снимки,а даже и селата от които сте не смеете да си напишете.
Ей галош,на един друг псевдо умник ,преди теб го казах.Мнооооого си смел,зад клавиатурата.това към мен трябва да е сигурно, щом е насочено към галоша
.... забележим ли съм, това ли се опитваш нечленоразделно да обясниш,,,прав си!
така е, понеже за разлика от теб съм градивен на тема форекс,,, айде стига толкова внимание съм отделял на пътниците в тоя бранш.
------------
Успешен ден!![]()
Oleg (27-11-2013)